Desinfectie

alles ontsmet

Onze desinfectie dienst wordt ingezet om uw locatie te ontsmetten en te reinigen van virussen bacteriën zoals corona/COVID-19. Onze desinfectiesdienst is geschikt om potentieel schadelijke en gevaarlijke bacteriën en virussen op een discrete en wettelijk conforme wijze te bestrijden, waarna de ruimte weer veilig in gebruik genomen kan worden. Bij HiGENiUS zien we geen virus, geen stofje, geen spleetje over het hoofd.

Voor wie?

HiGENiUS verzorgt de desinfectie van o.a. ; kantoorgebouwen, restaurants, cafés, voedingsproducenten, scholen, winkels, sportlocaties, bioscopen en theaters. Wij komen bij u op locatie om de desinfectie uit te voeren. Hiermee beschermt u uw medewerkers en klanten tegen bacteriële- en virale infecties en zorgt u voor een veilige en gezonde werkomgeving

of

Voor wanneer?

Eenmalige desinfectie of periodiek? Aan u de keuze. Samen bepalen we de exacte voorwaarden van de samenwerking.

Onze klanten

The HiGENiUS Way

Hetzelfde geldt voor alle onderhoudsregels en -normen. Wij missen niets. Want er bestaan wel degelijk strenge hygiënische regels. Wie beroep doet op onze diensten mag zeker zijn van een topresultaat volgens de regels van de schoonmaakkunst.

Welke voordelen kunnen we u nog bieden?

  • Flexibele werktijden: weekdag, weekend of laat op de avond? Wij schikken ons en zorgen dat we onze job volbrengen zonder iemand te storen.
  • 1-op-1-communicatie: geen tientallen mailtjes of telefoontjes, maar een snelle oplossing. Eén persoon beheert de samenwerking. U weet perfect wie u aan de lijn krijgt.
  • Ecologische werkwijze: wij zetten volop in op ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen. Ook het gebruikte papier voldoet aan de strenge FSC-normen.

Koop, huur of lease
de nodige materialen

HiGenius regelt niet enkel het geschikte schoonmaakpersoneel. We beschikken ook over een zeer ruim aanbod aan schoonmaakmachines, materialen en toebehoren. Afhankelijk van het type materiaal kunt u kopen, huren of leasen. Onze technische dienst staat op elk moment klaar om eventuele defecten te herstellen of de nodige wisselstukken aan te bieden.

schoonmaakbedrijven Icon Hi

Hulp nodig voor uw
algemene schoonmaak?

Vertel ons hoe we u kunnen helpen en we gaan meteen voor u aan de slag.

Contact