Een schrobmachine kopen: de voordelen

28 februari 2023

Heeft uw schoonmaakpersoneel nood aan een extra handje hulp? Moet deze helpende hand grote ruimtes of heel was bedrijfsoppervlakte kunnen beslaan? Dan is het tijd om de aankoop van een schrobmachine te overwegen. Niet enkel omdat dit een enorme ontzorging is voor uw schoonmaakpersoneel, maar nog veel meer. Hier zijn 3 redenen waarom u als bedrijf niet zonder schrobmachine kan.

1)    Tijd is geld… 

Mop en emmer zijn tegenwoordig lang verleden tijd. Technologie is er immers om ons vooruit te helpen, en dat doet een schrobmachine als geen ander. Door uw gewone schoonmaakmethoden te vervangen door een mechanisch alternatief kan u de totale schoonmaaktijd van uw personeel zelfs bijna halveren. Waardoor ze meer oppervlakte kunnen doen in evenveel tijd en kan er meer aandacht besteed worden aan andere schoonmaakwerkzaamheden, of kan u zo uw schoonmaakkosten aanzienlijk drukken.

2)    Een vloer om van te eten… 

Technologische innovaties zoals schrobmachines zorgen niet enkel voor een besparing in tijd, maar zeker ook een vooruitgang van de kwaliteit van de schoonmaak. Apparaten worden steeds beter, en achterhaalde methoden halen het tegenwoordig niet meer van deze ontwikkelingen. Schrobmachines zijn immers ontworpen om elk type vloer optimaal te reinigen met resultaten die door de traditionele schoonmaakmethodes nooit te evenaren zijn. Het aanschaffen van deze technologie tilt met andere woorden uw schoonmaak en kwaliteit naar een hoger niveau.

3)    Safety first! 

Een gezonde en veilige werkomgeving wordt steeds meer door externe factoren gestimuleerd, meer nog het is tegenwoordig een noodzaak. Meer en meer bedrijven uit bepaalde sectoren moeten aan strenge regels voldoen, denk maar aan de gezondheidszorg of de voedingsindustrie. Voldoen aan deze normen wordt een stuk eenvoudiger met het behulp van schrobmachines. Meer nog, zorgen ze voor meer veiligheid op de werkvloer, daar waar de vloer onmiddellijk droog is na het schrobben. Het gevolg? Minder risico op uitglijden en kortom een beter hygiëne op het werk voor u personeel, maar ook voor uw klanten.

Kopen of lease? 

Ook bij ons kan ervoor kiezen om een toestel te leasen of te kopen, maar wat is het verschil? Hebt u minder kapitaal dan is een leasing ideaal. Hierbij is het toestel niet in uw bezit maar wordt u wel volledig ontzorgt met service en onderhoud en bent u ontzien van verborgen kosten. Bent u wel toe aan een heuse investering kan u ook steeds het toestel aan te kopen.

Technische dienst  

Net als mensen worden ook machines ouder. Naarmate de jaren vorderen, is een aanpassing of defect onvermijdelijk. Op zo’n momenten moet u kunnen rekenen op een partij die klaarstaat met de geschikte oplossing. Wij analyseren de situatie, ongeacht of u het toestel bij ons leaset, huurt of heeft aangekocht en stellen steeds een vervangtoestel ter beschikking. Met ons brede gamma aan wisselstukken zorgt onze technische dienst ervoor dat uw machine snel weer beschikbaar is. Afhankelijk van de frequentie en de intensiteit van het gebruik van de schrobmachine machine, is een onderhoudscontract mogelijk de meest kostenefficiënte oplossing. Dergelijk contract is volledig op maat. U krijgt van ons een eerlijk advies bij de aankoop van een machine.

Schrobmachine kopen, leasen of huren bij HiGENiUS?

Ontdek ons ruim aanbod aan schrobmachines. HiGENiUS is exclusief Belgisch verdeler van Comac, echte Italiaanse topkwaliteit. Combineer een uitgebreide keuze in werkbreedte met een lange levensduur en een ergonomisch design.