Wij zijn HiGENiUS

Hallo! Wij zijn HiGENiUS. Een professioneel familiebedrijf in industriële schoonmaak, inmiddels toe aan zijn tweede generatie.

Met een brede infrastructuur aan schoonmaakmachines, maar vooral een groep van sterke mensen. Wij noemen hen genieën, want ze toveren de grootste en meest complexe facilities elke dag weer om in smetteloze en productie-optimale omgevingen.

Dit doen we door verder te denken dan nodig is, door enorm precies te werk te gaan en door klantvriendelijkheid op de eerste plaats te zetten.

Icon Hi

15 jaar topexpertise in industriële schoonmaak

HiGENiUS ken je misschien onder de naam Groep Vandeweyer. Vanuit ons hoofdkantoor in Genk kunnen klanten al vijftien jaar lang de allerbeste schoonmachines en -materialen op de markt kopen, huren of leasen. Zo zijn we vandaag exclusiever verdeler voor het Italiaanse topmerk Comac voor heel België.

Indien gewenst kunnen klanten ook beroep doen op de krachten en jarenlange ervaring van ons gespecialiseerd schoonmaakpersoneel. Al deze diensten koppelen we telkens aan eerlijk en professioneel advies.

Extra kansen voor kansarmen

Bij HiGENiUS vinden we het belangrijk om ons in te zetten voor sociale en maatschappelijke initiatieven. Zo werken we zeer nauw samen met Poetskracht. Zij integreren langdurig werklozen opnieuw in de arbeidsmarkt.

Waarom kiezen voor professionele schoonmaakhulp?

  • Altijd schoonmaakpersoneel ter beschikking
  • Enorme flexibiliteit qua werkuren
  • Hoogst mogelijke kwaliteit
  • De nieuwste technieken, methodes en materialen
  • Vaste prijzen, zichtbare budgetten
  • Volledig verzekerd