Algemene schoonmaak:

elk plekje gedekt

Bij HiGENiUS zien we geen vuiltje, geen hoekje, geen spleetje over het hoofd. Ongeacht of we de vloeren, het interieur, de machines, de muren of buitengevels van uw bedrijf reinigen. Wij staan met volle verantwoordelijkheid in voor uw algemene schoonmaak.

Eenmalig

Voor elke opdracht hebben we ervaren en gemotiveerde werkkrachten in huis. Doet u eenmalig beroep op onze diensten, bijvoorbeeld na zware werken, een lek of een brand? Of net voor de eerste ingebruikname van uw pas afgewerkte bedrijfsgebouw?

of

Periodiek

Of komen we regelmatiger langs met onze ploeg? Samen bepalen we de exacte voorwaarden van de samenwerking.

Onze klanten

The HiGENiUS Way

Hetzelfde geldt voor alle onderhoudsregels en -normen. Wij missen niets. Want er bestaan wel degelijk strenge hygiënische regels. Wie beroep doet op onze diensten mag zeker zijn van een topresultaat volgens de regels van de schoonmaakkunst.

Welke voordelen kunnen we u nog bieden?

  • Flexibele werktijden: weekdag, weekend of laat op de avond? Wij schikken ons en zorgen dat we onze job volbrengen zonder iemand te storen.
  • 1-op-1-communicatie: geen tientallen mailtjes of telefoontjes, maar een snelle oplossing. Eén persoon beheert de samenwerking. U weet perfect wie u aan de lijn krijgt.
  • Ecologische werkwijze: wij zetten volop in op ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen. Ook het gebruikte papier voldoet aan de strenge FSC-normen.

Koop, huur of lease
de nodige materialen

HiGenius regelt niet enkel het geschikte schoonmaakpersoneel. We beschikken ook over een zeer ruim aanbod aan schoonmaakmachines, materialen en toebehoren. Afhankelijk van het type materiaal kunt u kopen, huren of leasen. Onze technische dienst staat op elk moment klaar om eventuele defecten te herstellen of de nodige wisselstukken aan te bieden.

schoonmaakbedrijven Icon Hi

Hulp nodig voor uw
algemene schoonmaak?

Vertel ons hoe we u kunnen helpen en we gaan meteen voor u aan de slag.

Contact