Industriële schoonmaak:
ervaring over alle sectoren heen

U weet hoe het eraan toegaat in een productiehal of industriële omgeving. Orde en overzicht zijn cruciaal in de optimalisatie van uw productieproces. Of uw bedrijf nu werkzaam is in de automobiel-, textiel- of pakweg chemische sector.

Eenmalig

Voor elke opdracht hebben we ervaren en gemotiveerde werkkrachten in huis. Doet u eenmalig beroep op onze diensten, bijvoorbeeld na zware werken, een lek of een brand? Of net voor de eerste ingebruikname van uw pas afgewerkte bedrijfsgebouw?

of

Periodiek

Of komen we regelmatiger langs met onze ploeg? Samen bepalen we de exacte voorwaarden van de samenwerking.

Onze klanten

The HiGenius Way

Olie of gevoelige materialen, stof of minuscule metaaldeeltjes, beschadigde of aangetaste vloeren… Onze schoonmaakgenieën zijn allerminst aan hun proefstuk toe. Wij bieden u een industriële schoonmaak op maat van uw bedrijfsactiviteiten, zonder gemiste plekjes. Gewapend met een pak ervaring over de sectoren heen en met aangepaste reinigingsmiddelen zorgen we ervoor dat uw bedrijf klaar is voor de volgende shift.

Koop, huur of lease
de nodige materialen

HiGenius regelt niet enkel het geschikte schoonmaakpersoneel. We beschikken ook over een zeer ruim aanbod aan schoonmaakmachines, materialen en toebehoren. Afhankelijk van het type materiaal kunt u kopen, huren of leasen. Onze technische dienst staat op elk moment klaar om eventuele defecten te herstellen of de nodige wisselstukken aan te bieden.

schoonmaakbedrijven Icon Hi

Hulp nodig bij uw
industriële schoonmaak?

Vertel ons hoe we u kunnen helpen en we gaan meteen voor u aan de slag.

Contact