Luchtkanaalreiniging:

zeker geen overbodige luxe

Vuile luchtkanalen hebben meerdere nadelen voor de mensen binnen uw bedrijf. De luchtkwaliteit daalt – denk aan fijnstof, pollen en allerhande bacteriën -, ze beïnvloeden de energetische prestaties van het gebouw en kunnen nefast zijn voor de brandveiligheid. Een gespecialiseerde luchtkanaalreiniging is de oplossing.

Eenmalig

Voor elke opdracht hebben we ervaren en gemotiveerde werkkrachten in huis. Doet u eenmalig beroep op onze diensten, bijvoorbeeld na zware werken, een lek of een brand? Of net voor de eerste ingebruikname van uw pas afgewerkte bedrijfsgebouw?

of

Periodiek

Of komen we regelmatiger langs met onze ploeg? Samen bepalen we de exacte voorwaarden van de samenwerking.

Onze klanten

The HiGENiUS Way

Voor elke reiniging nemen we eerst de tijd om samen duidelijk afspraken te maken met de klant. Zo zorgen we dat zoveel mogelijk personeel door kan werken tijdens onze reinigingswerken. Voor cleanrooms of operatiekamers maken we aangepaste afspraken.

Alles duidelijk? Dan beginnen we eraan. Onze NADCA-gecertificeerde Geniuses gebruiken gespecialiseerde apparatuur van topkwaliteit, zoals moderne robotcamera’s en veegmonsters. Ons intelligent Smart Inspectie-systeem keurt alle luchtkanalen digitaal en brengt zo het hele kanalennetwerk en de graad van verontreiniging in kaart. Snel en efficiënt.

Koop, huur of lease
de nodige materialen

HiGenius regelt niet enkel het geschikte schoonmaakpersoneel. We beschikken ook over een zeer ruim aanbod aan schoonmaakmachines, materialen en toebehoren. Afhankelijk van het type materiaal kunt u kopen, huren of leasen. Onze technische dienst staat op elk moment klaar om eventuele defecten te herstellen of de nodige wisselstukken aan te bieden.

schoonmaakbedrijven Icon Hi

Hulp nodig voor uw luchtkanaalreiniging?

Vertel ons hoe we u kunnen helpen en we gaan meteen voor u aan de slag.

Voor de luchtkanaalreiniging van onze klanten doen we beroep op de geniale kunsten van Hamster Cleaning.

Contact