schoonmaakpartner

Geniaal nieuws!

Wij houden onze kennis niet voor onszelf. Kom af en toe een kijkje nemen op deze blogpagina voor nuttige onderhoudstips, interessante ontwikkelingen of nieuwe producten.

5 juli 2022

Zorg ervoor dat uw bedrijf steeds kraaknet is, niet alleen om aan een mogelijke arbeidsinspectie te voldoen, maar vooral voor uw personeel. Zodat ze steeds het beste van zichzelf kunnen geven in een schone en nette omgeving. Hier zijn enkele redenen waarom een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelen alleen maar voordelen heeft.

29 mei 2022

Overweegt u het om uw ecologische voetafdruk te verkleinen? Dan zijn biologische schoonmaakmiddelen zeker een stap in de juiste richting om ook milieuvriendelijk schoon te maken. Uw steentje bijdragen aan het milieu is slechts één van de voordelen van biologische schoonmaakproducten, de andere… Ook zeker de moeite waard!

14 april 2022

De lente is in het land, hoog tijd voor de lenteschoonmaak. Breng rust en orde in uw huis en hoofd door alles stevig onder handen te pakken. Maar weet u niet waar u moet beginnen of heeft u wat tips nodig? Hier zijn onze tips & tricks voor een vlekkeloze lenteschoonmaak.

15 maart 2022

De zon komt weer vanachter de wolken, en dat betekent heel wat groene stroom voor gezinnen en bedrijven met zonnepanelen. Het heeft alleen maar voordelen voor uw portemonnee, zeker nu de energieprijzen de lucht in schieten. Maar haalt u wel het meeste rendement uit uw panelen? Met andere woorden zijn ze proper genoeg om alle zonnestralen op te vangen?

10 december 2021

Hygiëne rijkt verder dan kantoorgebouwen en de eigen huiskamer. Daar waar hygiëne prioriteit krijgt geeft de schoonmaaksector ook het beste van zichzelf, en dat uiteraard ook in de gezondheidszorg. Een zuivere ziekenhuisomgeving vermindert niet alleen het risico op besmetting maar helpt patiënten te herstellen. Wij, als schoonmaakgenie, bieden prioritaire en gegarandeerde dienstverlening op vlak schoonmaak over verschillende sectoren heen.

3 november 2021

Met een industriële veegmachine houdt u uw werkplek schoon! Maar ook uw machine schoonhouden is van belang! Zo, gaat hij langer mee en behoudt hij zijn optimale werking. Maar wat zijn de meest voorkomende slijtdelen van een veegmachine.

5 oktober 2021

De vraag naar hygiëne neemt toe en het hygiënevraagstuk gaat vandaag de dag over veel meer dan alleen maar schoon! Een schoonmaakbedrijf inhuren doet u tegenwoordig niet alleen maar om de hygiëne te waarborgen, maar ook als duurzaamheidsgarantie. Maar wat betekent duurzaam schoonmaken/ondernemen juist?

1 september 2021

De toekomst van het schoonmaken, ruikt die even fris als vandaag? Zelfs onze glasheldere bol kan dat niet met zekerheid voorspellen, maar de ontwikkelingen die vandaag al op tafel liggen, daar kunnen we alvast wel wat over vertellen. Één ding is zeker, een schoon kantoor, werkruimte en noem maar op, zal in de toekomst net zoveel zorg nodig hebben als vandaag. Meer nog, de focus op schoonmaken en het belang van hygiëne zal enkel maar toenemen.

29 juli 2021

Twijfelt u er aan om een schoonmaakbedrijf in te schakelen? Of u het nu wil of niet, elk bedrijf moet continue schoongemaakt worden, en daar komt meer bij kijken dan u denkt. Deze taak zelf doen vraag tijd, tijd die u vaak niet in overschot hebt. Niet gek dus, dat de meeste bedrijven schoonmaak uitbesteden. Het is namelijk een totale ontzorging, maar waarom juist…? Dat leest u hier…