schoonmaakpartner

Geniaal nieuws!

Wij houden onze kennis niet voor onszelf. Kom af en toe een kijkje nemen op deze blogpagina voor nuttige onderhoudstips, interessante ontwikkelingen of nieuwe producten.

3 november 2021

Met een industriële veegmachine houdt u uw werkplek schoon! Maar ook uw machine schoonhouden is van belang! Zo, gaat hij langer mee en behoudt hij zijn optimale werking. Maar wat zijn de meest voorkomende slijtdelen van een veegmachine.

5 oktober 2021

De vraag naar hygiëne neemt toe en het hygiënevraagstuk gaat vandaag de dag over veel meer dan alleen maar schoon! Een schoonmaakbedrijf inhuren doet u tegenwoordig niet alleen maar om de hygiëne te waarborgen, maar ook als duurzaamheidsgarantie. Maar wat betekent duurzaam schoonmaken/ondernemen juist?

1 september 2021

De toekomst van het schoonmaken, ruikt die even fris als vandaag? Zelfs onze glasheldere bol kan dat niet met zekerheid voorspellen, maar de ontwikkelingen die vandaag al op tafel liggen, daar kunnen we alvast wel wat over vertellen. Één ding is zeker, een schoon kantoor, werkruimte en noem maar op, zal in de toekomst net zoveel zorg nodig hebben als vandaag. Meer nog, de focus op schoonmaken en het belang van hygiëne zal enkel maar toenemen.

29 juli 2021

Twijfelt u er aan om een schoonmaakbedrijf in te schakelen? Of u het nu wil of niet, elk bedrijf moet continue schoongemaakt worden, en daar komt meer bij kijken dan u denkt. Deze taak zelf doen vraag tijd, tijd die u vaak niet in overschot hebt. Niet gek dus, dat de meeste bedrijven schoonmaak uitbesteden. Het is namelijk een totale ontzorging, maar waarom juist…? Dat leest u hier…

29 juni 2021

Schoonmaak wordt tegenwoordig uitbesteed aan een partner met expertise en voldoende mankracht. Uit marktonderzoek blijkt dat maar liefst 86% van de bedrijven hun schoonmaak overlaten aan derden. De vraag is er dus, het aanbod zeker ook, maar hoe kiest u de schoonmaakpartner die bij u past? Dit zijn de belangrijkste elementen waarmee u eenvoudig knopen doorhakt.

4 juni 2021

Schoonmaakbedrijven verbreden hun diensten, stellen meer mankrachten ter beschikking, en doen hun job met een boodschap. Maar, dit wil niet zeggen dat het niet langer draait om kwaliteit, integendeel. Het is geen verhaal van kiezen tussen, maar eentje van meer krijgen. En wat je meer krijgt, is een totaalbeleving op maat!

3 februari 2021

In een handomdraai schoon, zelfs in overvolle ruimtes! In winkelcentra, ziekenhuizen, scholen, restaurants, woonzorgcentra en sportcentra treden er complexe schoonmaakproblemen op: oppervlakken vol hindernissen, moeilijk bereikbare plaatsen en strengere hygiënische normen enz.

2 februari 2021

HiGENiUS start het jaar zoals ze 2020 zijn geëindigd: met nog meer groei! HiGENiUS is steeds op zoek naar de juiste partner om haar aanbod uit te breiden. Het aanbod ‘Reinigen van ramen en gevels’ vergroten, was daarbij het logische gevolg.

28 januari 2021

Als trouwe fan en na een turbulent jaar steekt HiGenius naast het (werk)veld onze sporters een hart onder de riem. Dit jaar maken we de grote stap naar shirtsponsor van de Maaseikse volleybalhelden en blijven we, ook in het nieuwe jaar, sponsor van onze Limburgse trots KRC Genk.