schoonmaakpartner

Geniaal nieuws!

Wij houden onze kennis niet voor onszelf. Kom af en toe een kijkje nemen op deze blogpagina voor nuttige onderhoudstips, interessante ontwikkelingen of nieuwe producten.

19 september 2023

In een industriële omgeving zijn orde en overzicht, maar ook hygiëne cruciaal voor de optimalisatie van uw productieproces ongeacht in welke sector u werkzaam bent. Tal van industrietakken hebben nood aan industriële schoonmaak en dat reikt verder dan de schoonmaak van productiehallen, werkplaatsen, of de industriële reiniging van machines. Lees hier hoe industriële schoonmaak zorg draagt voor uw productieprocessen, maar ook uw werknemers.

29 augustus 2023

Een consequent hygiënebeleid is overal belangrijk, maar zeker essentieel in een ziekenhuisomgeving, dit om het risico op besmettingen te drukken. Niet alleen voor de patiënten, maar ook voor de werknemers is een schone en uiterst hygiënische omgeving van belang en geeft het een veilig gevoel. Onze schoonmaakgenieën doen steeds net dát beetje meer, want vlekkeloos is in dit geval niet voldoende. Wij zorgen met onze schoonmaak in de gezondheidszorg voor het welzijn van patiënt en werknemer, met de laatste schoonmaaktechnieken en de meest ecologische schoonmaakproducten.

1 juni 2023

Of u nu particulier of een grote multinational bent, het plaatsen van zonnepanelen is in verhouding steeds een flinke investering. U hoopt dan ook op het behalen van een maximaal rendement op zonnige dagen. Fijnstof, bladgroen, stuifmeel en andere vervuiling beknotten dat rendement tot wel 20%. De oplossing? Het periodiek laten reinigen van uw zonnepanelen! Wij vertellen u meer.

9 mei 2023

Voor bedrijven in de horeca en de voedselverwerkende industrie gelden naast de normale arbeidshygiëne aanvullende hygiënenormen om de risico´s op gevaren binnen de voedselverwerking te vermijden. Daarom is uw schoonmaak overlaten aan een professioneel schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in de voedselindustrie en HACCP-schoonmaakrichtlijnen een must!

28 februari 2023

Heeft uw schoonmaakpersoneel nood aan een extra handje hulp? Moet deze helpende hand grote ruimtes of heel was bedrijfsoppervlakte kunnen beslaan? Dan is het tijd om de aankoop van een schrobmachine te overwegen. Niet enkel omdat dit een enorme ontzorging is voor uw schoonmaakpersoneel, maar nog veel meer. Hier zijn 3 redenen waarom u als bedrijf niet zonder schrobmachine kan.

16 januari 2023

Schoonmaak uitbesteden, het is de beste optie wanneer u steeds een kraaknet resultaat wenst. Zodat uw personeel steeds aan de slag kan in een schone werkomgeving, geven onze schoonmaakgenieën elke dag opnieuw het beste van zichzelf. Dat op meer dan één manier, want een geniale schoonmaker zijn, dat is meer dan schoonmaaktalent alleen. Als professionele schoonmaker draag je vele petten, en dat is nu net waarom onze schoonmakers ware genieën zijn.

28 december 2022

2022 was zeker en vast een jaar om met trots naar terug te blikken. Van memorabele momenten met het team tot het verwelkomen van nieuwe collega’s, 2022 kunnen we in schoonheid afsluiten. 2023 staat voor de deur en we ontvangen het volgende jaar met open armen en goede voornemens.

15 november 2022

Goed schoonmaken is een kunst, eentje die onze geniale schoonmakers onder de knie hebben dankzij de juiste begeleiding en motivatie. Want voor een grondige kantoorschoonmaak is kennis, ervaring en gedrevenheid de sleutel tot succes. Bij HiGENiUS gaan we voor onze eigen persoonlijk aanpak, The HiGENiUS Way, ook voor de schoonmaak van uw kantoren.

13 oktober 2022

De lenteschoonmaak, we kennen het allemaal wel, maar de herfstschoonmaak mag ook zeker niet ontbreken. Want met het vallen van de blaadjes, brengt u toch wel wat vuil in huis, en laten we niet vergeten dat het tijd is om het tuinmeubilair en uw tuintoestellen op te bergen tot de lente. Hier zijn een aantal dingen die u tijdens de herfstschoonmaak niet mag vergeten.