Gevelreiniging en glazenwas

Een vervuilde gevel en vuile ramen kunnen een negatieve indruk achterlaten. Bij HiGENiUS begrijpen we het belang van een schone en verzorgde buitenkant. Daarom bieden we een breed scala aan schoonmaakoplossingen voor de buitenzijde van je gebouw, tot drie verdiepingen hoog. Kies voor HiGENiUS en geef je bedrijf de uitstraling die het verdient.

Eenmalig

Bij HiGENiUS hebben we ervaren en gemotiveerde werknemers klaarstaan voor elke opdracht. Wil je eenmalig gebruikmaken van onze diensten? Bijvoorbeeld na zware werkzaamheden, een lek of een brand? Wij staan voor je klaar.

of

Periodiek

Naast onze eenmalige schoonmaakdiensten, bieden we ook een periodieke reiniging aan. Samen bepalen we de exacte voorwaarden van de samenwerking om jouw bedrijf altijd schoon en hygiënisch te houden.

Schoonmaakoplossingen van A-Z

  • Industriële gevelreiniging: van mossen tot graffiti
  • Glazenwas: verleng de levensduur van beglazing tot profielen, zowel binnen als buiten
  • Dakgootreiniging: voorkom verstoppingen, aanslag op de muren en lekkages
  • Reinigen van zonnepanelen: behoud het maximale rendement van uw panelen

Traditioneel vs osmosewaterreiniging

Bij HiGENiUS bieden we twee schoonmaakmethoden: traditionele reiniging en osmosewaterreiniging. Traditionele reiniging gebruikt standaardwater en professionele schoonmaakproducten om vuil te verwijderen. Osmosewaterreiniging filtert vuil direct uit het oppervlak met speciaal behandeld water, wat slechts lichte borsteling en afspoeling vereist.

Voor optimale resultaten raden we een jaarlijkse osmosewaterbehandeling aan, gecombineerd met regelmatige traditionele reiniging.

Hulp nodig met industriële gevelreiniging?

Onze ervaren professionals zijn gespecialiseerd in industriële gevelreiniging. We beschikken over de nieuwste technieken en milieuvriendelijke producten om jouw gevel er weer als nieuw uit te laten zien. We kunnen de moeilijkst bereikbare plekken schoonmaken, tot wel drie verdiepingen hoog.

Ontdek ons volledig aanbod

Het sterkste gamma van robots, veegmachines, schrobmachines, stofzuigers, schoonmaakproducten en -materialen vind je hier.