Projectschoonmaak:

poetsperfectie op afroep

Uw gebouw is momenteel een echte bouwwerf en u staat op een dikke stoflaag. Best dat u al even nadenkt over het onvermijdelijke. Wie krijgt dit ooit proper voor u? Maar onze projectschoonmaak gaat verder dan opleveringsreiniging, wij brengen elke losstaande opdracht tot een goed eind. Ongeacht de aanleiding, ongeacht de plaats.

Eenmalig

Voor elke opdracht hebben we ervaren en gemotiveerde werkkrachten in huis. Doet u eenmalig beroep op onze diensten, bijvoorbeeld na zware werken, een lek of een brand? Of net voor de eerste ingebruikname van uw pas afgewerkte bedrijfsgebouw?

of

Periodiek

Of komen we regelmatiger langs met onze ploeg? Samen bepalen we de exacte voorwaarden van de samenwerking.

Onze klanten

The HiGENiUS Way

Bij HiGENiUS zijn onze medewerkers opgeleid om elke vorm van projectschoonmaak tot een goed eind te brengen. Van de grootste kantoren en (nieuw)bouwprojecten tot de zwaarste industrie. Wij voeren die ene specifieke opdracht professioneel en tot in de puntjes uit.

Dankzij onze flexibele organisatie zijn we bovendien in staat om enorm snel te schakelen, ook in urgente situaties. Een stevige storm of lekkage, een kleine tegenslag volstaat om uw organisatie of productie helemaal in de war te sturen. Wij zorgen dat u snel weer op kruissnelheid werkt.

Koop, huur of lease
de nodige materialen

HiGENiUS regelt niet enkel het geschikte schoonmaakpersoneel. We beschikken ook over een zeer ruim aanbod aan schoonmaakmachines, materialen en toebehoren. Afhankelijk van het type materiaal kunt u kopen, huren of leasen.

Onze technische dienst staat op elk moment klaar om eventuele defecten te herstellen of de nodige wisselstukken aan te bieden.

schoonmaakbedrijven Icon Hi

Hulp nodig bij uw projectschoonmaak?

Vertel ons hoe we u kunnen helpen en we gaan meteen voor u aan de slag. Interesse in een frequentere samenwerking? Leg ons uw voorstel voor.

Contact