2022: een schoon en memorabel jaar volgens Higenius

28 december 2022

2022 was zeker en vast een jaar om met trots naar terug te blikken. Van memorabele momenten met het team tot het verwelkomen van nieuwe collega’s, 2022 kunnen we in schoonheid afsluiten. 2023 staat voor de deur en we ontvangen het volgende jaar met open armen en goede voornemens.

2022 in het kort

Liefde (voor je job) gaat door de maag, en dat weten we bij HiGENiUS. Het voorbije jaar kon ons personeel rekenen op een wekelijkse kantoorlunch en soepmomenten. Zo konden we elke dinsdag en donderdag even gezamenlijk onze batterijen opladen, onze honger stillen en tijdens de winterperiode lekker opwarmen. Ook steunden we onze lokale broodjeszaken, door elke vrijdag in de regio van Genk Broodjes en salades te bestellen voor ons personeel. Het jaarlijks personeelsfeest pakten we dit jaar groots aan en werd gehouden in het stadion van, waar ook anders als Limburgs bedrijf, KRC Genk. Het was genieten voor ons personeel dat werd bediend met drank à volonté, lekker eten en een typische HiGENiUS sfeer. Ook onze CEO Michiel trakteerde het personeel op zijn verjaardag met verse Pizza.

 

 

Higenius
Higenius

 

 

We mochten 3 nieuwe collega’s verwelkomen bij op ons kantoor. Zo vervoegde Veerle (HR medewerker), Laurens (Accountmanager) en Jenne (Office medewerker) ons team en zorgen ze er samen dat we diensten kunnen leveren om Hi! tegen te zeggen. Om toekomstige kandidaten te ontvangen zorgen we ook voor de inrichting van een gezellig sollicitatie-hoekje, waar we ons familiale karakter al vanaf de eerste kennismaking kunnen tonen. Het gebouw kreeg ook wat kleur met nieuwe belettering, zo vindt iedereen vandaag zonder probleem de weg tot bij ons.

 

 

Higenius
Higenius

 

 

We sturen onze schoonmakers steeds met de juiste tools en informatie op pad. Zo kregen een aantal van onze schoonmakers in 2022, een opleiding hoogtewerk. Ze slaagden allemaal met glans en kunnen binnenkort veilig de lucht in voor ramenwas, gevelreiniging, het opkuisen van magazijnen, het poetsen van moeilijk te bereiken plaatsen en dakgoten reiniging. Zo kunnen we in 2023 ook voor heel wat uitdagende projecten zorgen voor een mooi resultaat.

 

 

Higenius

 

 

Ons Limburg bedrijf werd in 2022 nog wat groter dankzij de fusie met 4CPM, het bedrijf van Jacky Jackmaert, een gekende Limburgse ondernemer en sectorgenoot die een overnemer zocht. Hij wou ervoor zorgen dat zijn werknemers terechtkwamen in een warme familiale omgeving, en dan was het een evidente keuze om dit in handen te leggen van Higenius Groep.

We winden er geen doekjes omheen, en zeggen vol vertrouwen dat in onze familie een mandje klaarstaat voor Billie. Onze office pet kon doorheen 2022 weer een glimlach toveren op ieders gezicht en zorgt voor heel wat dynamiek en wandelpauzes.

 

 

Higenius

 

 

2022 was een leuk en familiaal jaar. We willen dan ook al het personeel bedanken om hun steentje bij te dragen op tal van manieren aan een schoon en schitterend 2022. Samen kijken we uit naar wat 2023 voor ons in petto heeft.