HiGENiUS introduceert De FIXERij – Dé klusjesdienst voor bedrijven

21 november 2023

Wij bij HiGENiUS ondervonden aan den lijve de behoefte aan een betrouwbare partner voor snelle klussen in en rond bedrijfsomgevingen. Ook onze klanten bleven hunkeren naar een oplossing voor praktische uitdagingen die buiten het schoonmaakdomein vielen. Klusjes zouden immers niet de grootste zorg van een bedrijf mogen zijn.

Uit deze gedeelde frustraties ontstond De FIXERij, geboren uit de noodzaak om bedrijven te bevrijden van klus-gerelateerde zorgen en hen in staat te stellen zich te concentreren op hun kernactiviteiten.

De FIXERij: dé Complete kluspartner voor bedrijven!

Bij De FIXERij gaan we verder dan alleen klusjes – we zijn uw ultieme partner voor diverse diensten die uw bedrijfsruimte in topconditie houden. Ontdek hieronder wat we te bieden hebben:

Meer dan algemene kluswerken

Of het nu gaat om een lamp die dringend vervangen moet worden, een lekkende kraan die uw kantoorruimte dreigt te transformeren in een mini-zwembad, of het monteren van dat nieuwe trendy meubelstuk – wij hebben de expertise om al deze kleine klusjes snel en efficiënt voor u te klaren.

 

Herstellingen met expertise:
Onze ervaren Fixers zijn klaar om uw bedrijfsruimte in optimale staat te houden. Of het nu gaat om kleine reparaties of grotere projecten, wij zorgen ervoor dat alles goed functioneert en er tot in de puntjes verzorgd uitziet. Uw eigendom verdient immers de beste zorg.

Veilige elektriciteitswerken:
Van het installeren van nieuwe elektrische systemen tot het upgraden van bestaande systemen, onze Fixers hebben de kennis en ervaring om elektriciteitswerken efficiënt en veilig uit te voeren. Uw bedrijf blijft probleemloos draaien dankzij onze deskundige aanpak.

Vakkundige meubelmontage:
Het monteren van meubels kan een tijdrovende klus zijn. Laat onze Fixers het werk voor u doen. Of het nu gaat om kasten, bureaus, tafels of stoelen, wij zorgen voor een nauwkeurige montage, zodat uw meubels stevig en stabiel zijn.

Kleine laswerken voor bedrijven:
Wij bieden ook kleine laswerken aan om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsoperaties soepel verlopen. Onze Fixers staan klaar om u te ondersteunen bij diverse lasprojecten, groot of klein.

Renovatie, Schilder- en Behangwerken:
Geef uw bedrijfsruimte een nieuw leven met onze renovatie, schilder- en behangdiensten. Ons team van Fixers staat paraat om uw werkplek een frisse en professionele uitstraling te geven.

Afbraak- en Opruimingswerken:
Wij nemen ook het zware werk uit handen met onze afbraak- en opruimingswerken. Maak ruimte voor nieuwe projecten of verwijder overtollig materiaal en puin met ons ervaren team van Fixers.

 

De FIXERij is dé klusjesdienst voor bedrijven en een betrouwbare partner voor al uw bedrijfsklussen. Laat ons u helpen uw bedrijfsomgeving naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele oplossingen op maat!

 

klusjesdienst voor bedrijven

 

Flexibele oplossingen voor veranderende behoeften

De FIXERij reikt verder dan louter het klaren van klussen; het vormt een cruciale factor in de bedrijfsdynamiek. Door snel, efficiënt, en met hoge kwaliteit klussen op te lossen, ontdoet De FIXERij bedrijven van onnodige lasten, waardoor ze hun aandacht en energie kunnen concentreren op strategische bedrijfsaspecten. Deze service biedt niet alleen tijds- en inspanningsbesparing, maar draagt ook bij aan een verbeterde algehele werkomgeving. Of het nu gaat om dringende klussen of langdurige projecten, De FIXERij, dé klusjesdienst voor bedrijven, staat paraat met een proactieve aanpak, waardoor bedrijven flexibel kunnen inspelen op de eisen van een snel veranderende zakelijke omgeving.

 

HiGENiUS en De FIXERij: een synergie van zorg

Voor HiGENiUS en De FIXERij gaat het verder dan alleen dienstverlening; het is een partnerschap gebaseerd op begrip en zorg voor bedrijven. Samen streven ze naar een naadloze bedrijfsomgeving waarin hygiëne en praktische kluszorg hand in hand gaan.

In een wereld vol uitdagingen en zorgen biedt De FIXERij, dé klusjesdienst voor bedrijven,  een welkome oplossing, geboren uit frustratie maar gedreven door de wens om bedrijven te ontlasten. Met toewijding en deskundigheid blijven ze een verschil maken, klus na klus, FIX na FIX. Voor meer informatie en details ga naar https://defixerij.be.

 

klusjesdienst voor bedrijven