Uw bedrijf 365 dagen schoon!

16 oktober 2023

Een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelen om uw bedrijf schoon te houden, het kan, en dat over heel wat sectoren heen. Van kantoorgebouwen tot industriële hallen… Met de juiste kennis in huis zorgen onze schoonmaakgenieën voor de meest gepaste hygiëne oplossing, van periodieke schoonmaak tot een breed aanbod aan schoonmaakmachines. 

Kiezen voor HiGENiUS, is kiezen voor geniale service

Met een breed gamma aan schoonmaakmachines, maar vooral een groep van sterke mensen zorgt HiGENiUS voor uw schoonmaakbeleid. Bij HiGENiUS is iedereen een unieke schakel in de dienstverlening, “een echt genie”. Want met de juiste kennis en een geniale werkhouding, toveren onze schoonmakers de grootste en meest complexe facility’s elke dag weer om in smetteloze en optimale werkomgevingen. We denken met u mee en zetten klantvriendelijkheid steeds op de eerste plaats. Al onze diensten koppelen we telkens aan eerlijk en professioneel advies.

 

Professionele schoonmaakhulp in uw voordeel!

Een professionele schoonmaakpartner inschakelen heeft heel wat voordelen, we zetten kort de belangrijkste op een rijtje.

  • Altijd schoonmaakpersoneel ter beschikking
  • Enorme flexibiliteit qua werkuren
  • Hoogst mogelijke kwaliteit en rendement
  • De nieuwste technieken, methodes en materialen
  • Vaste prijzen, zichtbare budgetten
  • Volledig verzekerd

 

 

schoonmaak

 

Onze geniale diensten

Kantoorschoonmaak

De meeste mensen brengen het grootste deel van hun actieve dag door op kantoor. Een proper en hygiënisch kantoor motiveert en zorgt ook voor een betere fysieke gezondheid op de werkvloer. Zorg samen met ons voor een kantooromgeving die motiveert! Onze dienst stopt niet bij een stofvrij kantoor en vlekvrije tapijten. HiGENiUS focust met kantoorschoonmaak op meerdere oplossingen, van het reinigen van uw ventilatiekanalen tot het aanbieden van schoonmaakmachines voor uw eigen schoonmaakpersoneel.

Industriële schoonmaak

In een industriële omgeving zijn orde en overzicht, maar ook hygiëne cruciaal voor de optimalisatie van uw productieproces ongeacht in welke sector u werkzaam bent. Tal van industrietakken hebben nood aan industriële schoonmaak en dat reikt verder dan de schoonmaak van productiehallen, werkplaatsen, of de industriële reiniging van machines.

Schoonmaak in de zorg

Een consequent hygiënebeleid is overal belangrijk, maar zeker essentieel in een ziekenhuisomgeving, dit om het risico op besmettingen te drukken. Niet alleen voor de patiënten, maar ook voor de werknemers is een schone en uiterst hygiënische omgeving van belang en geeft het een veilig gevoel. Onze schoonmaakgenieën doen steeds net dát beetje meer, want vlekkeloos is in dit geval niet voldoende. Wij zorgen met onze schoonmaak in de gezondheidszorg voor het welzijn van patiënt en werknemer, met de laatste schoonmaaktechnieken en de meest ecologische schoonmaakproducten.

Schoonmaak voedingsindustrie

Voor bedrijven in de horeca en de voedselverwerkende industrie gelden naast de normale arbeidshygiëne aanvullende hygiënenormen om de risico´s op gevaren binnen de voedselverwerking te vermijden. Daarom is uw schoonmaak overlaten aan een professioneel schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in de voedselindustrie en HACCP-schoonmaakrichtlijnen een must!

Schoonmaak cleanroom

Onze schoonmaakgenieën zijn zowel theoretisch als praktisch perfect getraind en laten niets aan het toeval over, ook bij het schoonmaken van een cleanroom. Wij werken helemaal volgens de vooropgestelde normen en streven steeds naar een perfect resultaat.

Gevelreiniging en glazenwas

Een goed onderhouden gevel en glanzende ramen, geeft uw bedrijf onmiddellijke de professionele uitstraling waar u naar streeft! Bij HiGENiUS kan u terecht voor een uitgebreide lijst aan schoonmaakoplossingen voor de buitenzijde van uw gebouw. Ook garanderen we het rendement van uw zonnepanelen met een periodieke reiniging. Vuil, stof, en bladeren kunnen roet in uw rendement gooien. Zorg ervoor dat uw panelen zoveel mogelijk zonnestralen kunnen opvangen.

Luchtkanaalreiniging

Vuile luchtkanalen hebben meerdere nadelen voor de mensen binnen uw bedrijf. Denk maar aan het inademen van fijnstof, pollen en allerhande bacteriën. Door een bedrijf passeert dagelijks volk, en dat betekent heel wat stof dat zich in de ventilatiekanalen kan ophopen. De luchtkwaliteit daalt – denk ook aan fijnstof, pollen en allerhande bacteriën -, en deze hebben invloed op de brandveiligheid van uw gebouw maar ook op de gezondheid van uw werknemers. Een gespecialiseerde luchtkanaalreiniging is de oplossing.

 

Geniale schoonmaaktoestellen huren, leasen of kopen

Bij HiGENiUS stellen ons advies volledig af op uw bedrijf. Eén van onze industriële schoonmaakmachines kopen, leasen of zelfs huren? Eenmalig of op afroep? Met of zonder bijhorend schoonmaakpersoneel? Wij adviseren u over de technisch meest geschikte, maar ook over de meest kostenefficiënte oplossing.

Veegmachines

Een veegmachine is een must wanneer u grote ruimtes schoon wilt maken. Het is een totale ontzorging van uw personeel, en bovendien een hygiënisch alternatief voor het verouderde handmatig borstelen. Bent u op zoek naar een veegmachine die zoveel mogelijk vierkante meters tegelijk beslaat en zowel klein als groter vuil van de vloer verwijdert. HiGENiUS is exclusief verdeler van Comac in België. Italiaanse wereldklasse gemaakt voor een lang leven.

Schrobmachines

Bij HiGENiUS stellen we onze diensten volledig op uw bedrijf af, ook wanneer het gaat over ons aanbod schrobmachines. Wij analyseren uw situatie en bekijken welk type machine de perfecte match is met uw bedrijf zodat deze steeds voldoet aan uw noden. HiGENiUS is exclusief Belgisch verdeler van Comac. Combineer een uitgebreide keuze in werkbreedte met een lange levensduur en een ergonomisch design.

Stofzuigers

Op zoek naar een krachtige en professionele stofzuiger om uw schoonmaakpersoneel mee te ontzorgen? Van fijnstof tot grove vuildeeltjes en zelf metaalstukjes of vloeistoffen. Afhankelijk van het type vuil hebben we verschillende soorten industriële stofzuigers in huis. Altijd constant in kracht, en veilig en praktisch in gebruik.

Onze technische dienst staat steeds paraat

Naarmate de jaren vorderen, is een aanpassing of defect aan een van uw schoonmaakmachines onvermijdelijk. Op zo’n momenten moet u kunnen rekenen op een partij die klaarstaat met de geschikte oplossing.

  • Wij analyseren de situatie meteen
  • Altijd een vervangtoestel voor handen
  • Breed gamma aan wisselstukken

 

 

schoonmaak

 

The HiGENiUS way

Wie beroep doet op onze diensten mag zeker zijn van een topresultaat volgens de regels van de schoonmaakkunst. We zorgen voor flexibele werktijden, 1-op-1-communicatie en bovendien een duurzame werkwijze met ecologische schoonmaakproducten die onschadelijk zijn voor mens, dier en natuur. Kiezen voor HiGENiUS dat is ook kiezen voor een warm familiebedrijf met een hart voor mensen. We zetten ons in voor tal van sociale en maatschappelijke initiatieven en werken zeer nauw samen met Poetskracht die langdurig werklozen opnieuw in de arbeidsmarkt proberen te integreren.