Industriële schoonmaak: een noodzaak voor veiligheid en welzijn!

In een industriële omgeving zijn orde en overzicht, maar ook hygiëne cruciaal voor de optimalisatie van uw productieproces ongeacht in welke sector u werkzaam bent. Tal van industrietakken hebben nood aan industriële schoonmaak en dat reikt verder dan de schoonmaak van productiehallen, werkplaatsen, of de industriële reiniging van machines. Lees hier hoe industriële schoonmaak zorg draagt voor uw productieprocessen, maar ook uw werknemers.

Terug naar overzicht

Industriële schoonmaak, vraagt slimme oplossingen

Industriële bedrijven hebben te maken met veel afvalstoffen, stof of chemische stoffen die vrijkomen in het productieproces. Al deze minuscule deeltjes kunnen de productiviteit, de arbeidsomstandigheden en de uitstraling van uw bedrijf in het gedrang brengen. Verder is industriële schoonmaak ook niet onbelangrijk om een efficiënte en veilige werkomgeving te waarborgen.

Een productiehal is uiteraard niet hetzelfde als een standaard kantoor. Industriële schoonmaak is een vak apart en vraagt dan ook om gespecialiseerde technieken en het gebruik van gepaste schoonmaakproducten. Onze schoonmaakgenieën zijn niet enkel gewapend met de beste en meest toegepaste schoonmaaktechnieken, maar respecteren ook de strikte regels die gelden op een industriële werkvloer in verband met veiligheid en hygiëne.

Schone en efficiënte productielijnen

In een industriële omgeving is het belangrijk dat geen enkel productieproces wordt verstoord, zowel voor mens als machine. Daarom vraagt industriële schoonmaak om een deskundige aanpak en een plan op maat van uw bedrijf.  Wij zorgen steeds voor een onverstoorde continuïteit van uw processen en bieden de nodige flexibiliteit.

Schone en efficiënte productielijnen, dat is onze garantie! Voor industriële schoonmaak is verstand van zaken nodig, en inzicht in een industriële setting. Onze schoonmakers zijn dan ook steeds op de hoogte van uw procedures en protocollen.

industriële schoonmaak

Hygiëne en gezondheid, onze prioriteit 

Hygiëne in de industrie staat niet enkel voor schone machines en productiehallen, maar ook voor het welzijn voor uw personeel. Daarom reikt onze industriële schoonmaak verder dan een schone vloer. Met onze vakkennis gaan we zelfs aan de slag in de meest gevoelige industrieën, denk maar aan de voedselindustrie of de farmaceutische sector. Zo bewaken we niet enkele de hygiëne van uw productieprocessen, maar ook de veiligheid van uw werknemers. Samen blinken we uit en zorgen we voor een hygiënische en veilige bedrijfscultuur.

The HiGENiUS way

Olie of gevoelige materialen, stof of minuscule metaaldeeltjes, beschadigde of aangetaste vloeren… Onze schoonmaakgenieën zijn allerminst aan hun proefstuk toe. Wij bieden u een industriële schoonmaak op maat van uw bedrijfsactiviteiten, zonder gemiste plekjes. Gewapend met een pak ervaring over de sectoren heen en met aangepaste reinigingsmiddelen zorgen we ervoor dat uw bedrijf klaar is voor de volgende shift.

Naarmate de tijd evolueert wordt onze kennis over industriële schoonmaak steeds groter en groter en kunnen wij steeds een gezonde en veilige werkomgeving voor uw werknemers garanderen. Bovendien kunnen onze schoonmaakgenieën dankzij hun ervaring steeds de gepaste oplossing bieden in elke situatie en worden de productieprocessen nooit verstoort.

Industriële schoonmaakmachines 

HiGENiUS heeft niet enkel het geschikte schoonmaakpersoneel in huis, maar ook de nodige machinale poetspower. We beschikken ook over een zeer ruim aanbod aan schoonmaakmachines, materialen en toebehoren. Afhankelijk van het type materiaal kunt u kopen, huren of leasen. Bovendien, staat onze technische dienst op elk moment klaar om eventuele defecten te herstellen of de nodige wisselstukken aan te bieden.

Meer weten over onze diensten? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Ontdek het laatste nieuws