Genieën ondersteunen Limburgs talent

28 januari 2021

Als trouwe fan en na een turbulent jaar steekt HiGenius naast het (werk)veld onze sporters een hart onder de riem. Dit jaar maken we de grote stap naar shirtsponsor van de Maaseikse volleybalhelden en blijven we, ook in het nieuwe jaar, sponsor van onze Limburgse trots KRC Genk.

Als Limburgse KMO en familiebedrijf proberen we in onze regio ons steentje bij te dragen aan maatschappelijke projecten. We hechten veel waarde aan het belang van teamplay, zowel in sport als binnen onze eigen muren. Aan de Maaskant zijn familiale waarden, positief omgaan met diversiteit en betrokkenheid elementen die wij hoog in het vaandel dragen en hard willen maken bij HiGenius als trots Genks bedrijf. Door teams financieel te ondersteunen die diezelfde waarden ter harte nemen, hopen wij onze stempel glashelder te drukken.

Niet enkel is HiGenius actief in de hygiënesector dat elk project van A tot Z tot een goed eind kan brengen steunend op haar gespecialiseerde dochterondernemingen, maar engageert zij zich ook voor sociale doeleinden. Het familiale karakter zorgt voor een fijne samenwerking zowel uit krantenperspectief als werkgeverscontext.

Geniet van een schone wedstrijd!