HiGENiUS brengt knapste koppen in industrial cleaning samen in Genk

18 februari 2020

Vijftien jaar na de opstart van industrieel schoonmaakbedrijf Groep Vandeweyer staat er een nieuwe generatie klaar. Met een afgelijnd toekomstplan. Michiel Vandeweyer neemt de functie van CEO over van vader Luc, die zich vanaf nu vooral op het commerciële luik richt. Het bedrijf zelf gaat voort onder de naam HiGENiUS en verhuist straks naar een gloednieuwe site in Genk.

“Synergie is het sleutelwoord”

“Doorheen de jaren hebben we verschillende gespecialiseerde bedrijven en activiteiten geïntegreerd binnen de groep. Nu is het tijd om iedereen binnen de groep een gemeenschappelijk thuis te geven”, vertelt kersvers CEO Michiel Vandeweyer trots.

“We investeerden daarom in een volledig nieuw bedrijfsgebouw op de Nieuwpoortlaan in Genk. Een noodzakelijke volgende stap in ons verhaal. Door samen onder één dak te opereren, krijgt de synergie tussen de verschillende takken binnen het bedrijf een stevige boost. Dit zal zeker op een positieve manier voelbaar zijn bij onze klanten en partners.”

Dubbele knipoog

“Onze nieuwe naam moet deze nieuwe dynamiek ondersteunen. HiGENiUS is een dubbele knipoog naar ons ervaren personeel. Doordat we zoveel verschillende expertises en topmaterialen in huis hebben, kunnen we slimmere en efficiëntere oplossingen aanbieden op vlak van hygiëne”, legt Michiel Vandeweyer uit.

“De combinatie van sterke machines, slimme professionals en professioneel advies maakt echt het verschil voor het uiteindelijke kostenplaatje van de klant.”

“Een nieuwe website en bijhorende branding vullen op hun beurt het digitale en marketingluik aan. Op deze manier blijft iedereen perfect op de hoogte van ons aanbod”, besluit Vandeweyer.

Over HiGENiUS

Naast algemene en eenmalige opkuiswerken in kantoren en industriegebouwen biedt HiGENiUS gespecialiseerde diensten in cleanrooms en voedselverwerkende bedrijven aan. Klanten kunnen er ook terecht voor het kopen, huren of leasen van schoonmaakmachines en -materialen.