Hygiëne, is meer dan gewoon schoon!

05 oktober 2021

De vraag naar hygiëne neemt toe en het hygiënevraagstuk gaat vandaag de dag over veel meer dan alleen maar schoon! Een schoonmaakbedrijf inhuren doet u tegenwoordig niet alleen maar om de hygiëne te waarborgen, maar ook als duurzaamheidsgarantie. Maar wat betekent duurzaam schoonmaken/ondernemen juist?

De ecologische voetafdruk, liefst zo klein mogelijk

Duurzaamheid staat hoog op de agenda bij HiGENiUS, maar ook bij onze klanten. Daarom is het belangrijk dat we samen als één front onze ecologische voetafdruk verkleinen. We zijn de afgelopen jaren dan ook druk bezig geweest met het verduurzamen van de schoonmaak, dat voor mens en natuur.

Duurzame schoonmaakproducten

Bedrijven hechten steeds meer belang aan het gebruik van duurzame producten en toestellen om een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Onze genieën werken steeds met de beste schoonmaakmiddelen uit eigen huis, die ook nog eens ecologisch zijn. Geen gevaarlijke stoffen, enkel een gegarandeerd vlekvrij en hygiënisch eindresultaat.

Watermanagement

Ook watermanagement is van belang als we het hebben over duurzaamheid. Dit wil zeggen dat we zoveel mogelijk gaan doen met zo weinig mogelijk water. Hiervoor zoeken we steeds naar innovatieve oplossingen om ons waterverbruik zo veel mogelijk te beperken.

 

Een hart voor mensen

Naast het gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen komt ook maatschappelijk verantwoord ondernemen om de hoek kijken. Denk maar aan duurzame werkkledij of het feit dat we ons personeel opleiden om op een duurzame manier te werk te gaan.

Ook zorgen dat je werknemers gelukkig zijn maakt deel uit van het duurzaamheidsplaatje en is een niet te missen puzzelstuk in het verhaal. Bij HiGENiUS is iedereen een unieke schakel in de dienstverlening, een waar genie. Wij doen meer dan enkel schoonmaken. We zorgen voor betere werkomgevingen, betere prestaties, betere levens. En dat pakken we op onze eigen, slimme manier aan.

Bij HiGENiUS maken we milieubewuste keuzes, zonder in te leveren op kwaliteit! Ontdek hier onze diensten.