Kantoorschoonmaak: The HiGENiUS Way

Goed schoonmaken is een kunst, eentje die onze geniale schoonmakers onder de knie hebben dankzij de juiste begeleiding en motivatie. Want voor een grondige kantoorschoonmaak is kennis, ervaring en gedrevenheid de sleutel tot succes. Bij HiGENiUS gaan we voor onze eigen persoonlijk aanpak, The HiGENiUS Way, ook voor de schoonmaak van uw kantoren.

Terug naar overzicht

Kantoorschoonmaak uitbesteden, is het voordelig?

Iedere ruimte en situatie vraagt om een professionele en aangepaste werkwijze met de geschikte schoonmaakmiddelen en toestellen. Wanneer u de schoonmaak van uw kantoren uitbesteed kan u erop vertrouwen dat uw werknemers steeds in een nette, schone en gezonde werkomgeving kunnen presenteren en u zich kan blijven richten op uw core business.

Uiteraard hangt hier een kostprijs aan vast, maar uit de praktijk weten we dat u aan het einde van de rit toch steeds voordeliger uitkomt door een uitbesteding dan het over te laten aan uw eigen personeel. Vreemd toch? Wel, dat komt omdat u nooit voor verborgen kosten komt te staan, zoals het aankopen van schoonmaakmiddelen, -materialen en apparaten, kosten waarmee bij de kostenberekening van eigen schoonmaakpersoneel vaak geen rekening wordt gehouden. Ook verzekert u een continu schoon resultaat en zorgt een schoonmaakbedrijf steeds voor de juiste persoon op de juiste plek. U hoeft met andere woorden nooit om de haverklap voor vervanging zorgen bij ziekte of verlof van uw eigen personeel.

Kortom, een schoonmaakbedrijf inhuren voor uw kantoorschoonmaak impliceert vaak een complete ontzorging in tijd, moeite en geld.

kantoorschoonmaak

THE HIGENIUS WAY

Op maat van uw bedrijf:

Voor ons stopt een kraaknet kantoor niet bij stofvrij meubilair en vlekvrije tapijten. Ook al ziet u geen vuiltje aan de lucht, ze zijn er wel. Bij HiGENiUS focussen we met onze kantoorschoonmaak op een vlekkeloos resultaat met een persoonlijke aanpak op maat.

Flexibele werkuren

Schoonmaakwerkzaamheden onder werktijd is niet altijd even praktisch, zowel voor uw eigen personeel als voor uw klanten die wel eens over de vloer komen. Binnen onze persoonlijke aanpak valt ook het aanbieden van een mooi resultaat met flexibele werkuren, en zelf buiten de reguliere werkuren.

Bijkomende diensten

Onder het motto, alles onder één dak, gaan we veel verder dan enkel en alleen kantoorschoonmaak. Zo kan u ook bij ons terecht voor het reinigen van uw ventilatiekanalen zodat uw personeel steeds kan genieten van zuivere en gezonde binnenlucht, en ook glazenwas en gevelreiniging, want de buitenkant van uw bedrijfsgebouw is immer uw visitekaartje.

Ontdek het laatste nieuws