Kies uw schoonmaakpartner in crime o.b.v. deze criteria

29 juni 2021

Schoonmaak wordt tegenwoordig uitbesteed aan een partner met expertise en voldoende mankracht. Uit marktonderzoek blijkt dat maar liefst 86% van de bedrijven hun schoonmaak overlaten aan derden. De vraag is er dus, het aanbod zeker ook, maar hoe kiest u de schoonmaakpartner die bij u past? Dit zijn de belangrijkste elementen waarmee u eenvoudig knopen doorhakt.

Quality first!

De voornaamste reden en bij deze de meest doorslaggevende, is het aspect kwaliteit. En niet zomaar, maar veelal de verhouding prijs-kwaliteit. Worden uw eisen en wensen voldoende tegemoet gekomen voor een in voorop gestelde prijs? De laatste jaren verschoof de lat van inspanningsgerichte naar resultaatgerichte schoonmaak. Een glanzende vloer, een propere gevel, vlekkeloze ruimtes en bovendien een zorgeloze samenwerking, maken dat de prijs sinds vandaag niet de meest doorslaggevende factor is… Bedrijven betalen tegenwoordig liever wat meer, zolang het resultaat ook maar meer is, of zelfs de verwachtingen overtreft.

 

schoonmaakpartner

Prijzen vergelijken

De prijs aan zich… Het is wat het is. Maar, ook al is kwaliteit een doorslaggevende factor in het kiezen van een schoonmaakpartner blijven bedrijven wel offertes vergelijken tussen verschillende schoonmaakbedrijven. Het geeft een goed inzicht in de kosten en kan u sturen in uw keuze, en het geeft bovendien blijk van de communicatie en openheid dat een bedrijf hanteert. Een goede manier dus, om inzicht te krijgen in de manier van werken en het kostenplaatje.

Tip: vraag steeds om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de kostprijs, en geef zelf ook een volledig overzicht van de gewenste diensten. Zo krijgt u steeds de beste offerte op maat voorgeschoteld.

Duurzaamheid, voor product en dienst

Duurzaamheid, een tweeluik dat zich uitstrekt over de duurzaamheid van de producten, maar ook over het personeel en de bijbehorende dienst. Marktonderzoek stelt dat bedrijven steeds meer belang hechten aan ge gebruik duurzame producten en toestellen om een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Ook de manier waarop het personeel steeds met een glimlach aan hun werk begint wordt steeds meer in overweging genomen.

Samen(werken) in een team!

De perfect fit tussen uw bedrijf en uw schoonmaakpartner in crime, valt net naast het podium, maar is daarom niet minder belangrijk. Een partnerschip met gelijkgezinde businessspirits en een gezamenlijk ambitieniveau, en de wijze waarop de samenwerking wordt ingevuld blijkt uit marktonderzoek ook belangrijk. Daarom spreken we in dit artikel ook van partner in crime, omdat een overeenkomst met onze schoonmaakfamilie geen eenzijdige transactie is maar een goede en geniale samenwerking tussen eensgezinde bedrijven.

Tip: maak steeds goede afspraken en communiceer helder naar uw schoonmaakpartner. Aarzel niet om vragen te stellen over diensten en producten.

HiGENiUS is meer dan een schoonmaakbedrijf. We zijn een grote familie van schoonmaakgenieën. Deze familie bestaat niet enkel uit ons geniaal personeel dat dag na dag met passie aan de slag gaat, maar ook onze partners, waartoe onze samenwerking tot heel wat tevreden glimlachen leidt. Samen proberen we onze diensten aan te bieden met duurzaamheid, innovatie en enthousiasme in alles wat we doen, en dat doen we graag samen met u!

Doe de test en bereken hoeveel u kan besparen door onze geniale diensten in te schakelen.
Graag vrijblijvend advies of een offerte gewenst? Neem gerust contact met ons op.