Schoonmaak in de gezondheidszorg, een prioriteit!

10 december 2021

Hygiëne rijkt verder dan kantoorgebouwen en de eigen huiskamer. Daar waar hygiëne prioriteit krijgt geeft de schoonmaaksector ook het beste van zichzelf, en dat uiteraard ook in de gezondheidszorg. Een zuivere ziekenhuisomgeving vermindert niet alleen het risico op besmetting maar helpt patiënten te herstellen. Wij, als schoonmaakgenie, bieden prioritaire en gegarandeerde dienstverlening op vlak schoonmaak over verschillende sectoren heen.

De Belgische gezondheidszorg krijgt dagelijks duizenden mensen over de vloer. Veiligheid en hygiëne zijn dan ook van uiterst belang! Zeker nu ook COVID de ziekenhuizen extra druk op legt. Daarom zorgt schoonmaakpersoneel niet enkel voor een smetteloos resultaat, maar nog veel meer.

Zorgeloze zorg

Maak een goede indruk op uw bezoekers, met glanzende vloeren en schone ruimtes. Een hygiënische werkplek, daar hoeft u zich zelf geen zorgen meer over te maken. Onze dienstverlening verlicht het werk en verbetert de productiviteit van uw zorgpersoneel. Een gezonde werkomgeving zorgt ook voor minder ziekteverzuim en minimaliseert het risico op fouten en ongelukken.

Patiënten herstellen beter

De weg naar herstel, dat is een schone en veilige ziekenhuisomgeving waarin vooruitgang wordt gestimuleerd. Onze medewerkers zorgen steeds voor een kraaknette omgeving waar zowel uw personeel als uw patiënten baat bij hebben.

 

Schoonmaak in de gezondheidszorg

Een samenwerking tussen zorg en schoonmaak

Uw zorgpersoneel verlichten van schoonmaaktaken, doet u met een gespecialiseerde schoonmaakpartner. Zeker nu hygiëne nog hoger op de agenda staat. Een goede samenwerking tussen uw zorgpersoneel en uw schoonmaakpartner is dus essentieel. Afspraken op voorhand en een gedetailleerd plan van aanpak bieden duidelijkheid voor beiden partijen en verhoogt de betrokkenheid.

Wij zijn een professioneel familiebedrijf met een brede infrastructuur aan schoonmaakmachines, maar vooral een groep van sterke mensen. Onze genieën toveren de grootste en meest complexe faciliteiten elke dag weer om in smetteloze en optimale omgevingen. Dit doen we door verder te denken dan nodig is, door enorm precies te werk te gaan en door klantvriendelijkheid op de eerste plaats te zetten.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Ontdek onze diensten.