Schoonmaak uitbesteden, een totale ontzorging

29 juli 2021

Twijfelt u er aan om een schoonmaakbedrijf in te schakelen? Of u het nu wil of niet, elk bedrijf moet continue schoongemaakt worden, en daar komt meer bij kijken dan u denkt. Deze taak zelf doen vraag tijd, tijd die u vaak niet in overschot hebt. Niet gek dus, dat de meeste bedrijven schoonmaak uitbesteden. Het is namelijk een totale ontzorging, maar waarom juist…? Dat leest u hier…

Reden 1: tijd voor wat er echt toe doet

Verliest u te veel tijd aan het opmaken van schoonmaakroosters, en neemt de inkoop van schoonmaakmiddelen steeds een onvoorziene hap uit uw agenda? Dan is uw schoonmaak uitbesteden zeker een echte timesaver! Win tijd om te doen wat er toe doet: uw core business. HiGENiUS geeft verloren tijd terug aan uw bedrijf en neemt de volledige schoonmaak van u over. Van het meest voor de hand liggende werk tot de kleinste en vaakst vergeten details.

Reden 2: echte schoonmaakgenieën 

Kiezen om de schoonmaak van uw bedrijf uit te besteden, is kiezen voor kwaliteit. Geen zorgen om eigen personeel de kneepjes van het vak aan te leren. Onze schoonmaakgenieën staan steeds paraat met de juist kennis en ervaring om uw bedrijf te laten blinken volgens de standaarden. We zorgen voor een gegarandeerde dienstkwaliteit en een uitgebreid dienstenpakket.

 

Reden 3: kosten drukken

Time is money, en de kost om een kantoor spik en span te houden bestaat niet alleen uit het aankopen van de schoonmaakmiddelen. Vaak verliest u tijd, en dus ook geld, door personeel aan te sturen, of zelf de handen uit de mouwen te steken. HiGENiUS neemt deze last van u over en dus verliest u geen tijd en geld aan half werk.

Reden 4: kies voor duurzaamheid

Schoonmaken op een milieuvriendelijke manier, het is niet zo simpel als het lijkt. Bij HiGENiUS zit u aan de bron. Onze schoonmaakwonders werken steeds met de beste schoonmaakmiddelen uit eigen huis, die ook nog eens duurzaam zijn. Geen gevaarlijke stoffen, enkel een gegarandeerd vlekvrij en hygiënisch eindresultaat. We denken niet enkel aan onze planeet, maar ook aan onze mensen want voor ons betekent duurzaamheid ook zorg dragen voor het personeel. Wij zorgen voor betere werkomgevingen, betere prestaties, betere levens. En dat pakken we op onze eigen, slimme manier aan.

Reden 5: Meer dan alleen schoon

Een kantoor of bedrijf schoon houden is meer dan alleen een schone vloer en stofvrije vergaderruimtes. Ramen verdienen af en toe ook een grondige schoonmaakbeurt en grotere schoonmaakprojecten zijn vaak te veel om zelf aan te pakken. HiGENiUS staat je niet enkel bij in de dagdagelijkse schoonmaaktaken. Ook voor andere diensten zoals glas- en gevelreiniging, industriële schoonmaak,hethuren, kopen en leasen van schoonmaaktoestellenen producten kan je bij ons terecht. Kortom, schoonmaak uitbesteden aan HiGENiUS is een totale ontzorging voor uw bedrijf.

Benieuwd  wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Ontdek al onze diensten en producten die zorgen voor een zorgeloos schoon bedrijf.