Schoonmaakbedrijven in 2021, een totaalbeleving, ook bij HiGENiUS

04 juni 2021

Schoonmaakbedrijven verbreden hun diensten, stellen meer mankrachten ter beschikking, en doen hun job met een boodschap. Maar, dit wil niet zeggen dat het niet langer draait om kwaliteit, integendeel. Het is geen verhaal van kiezen tussen, maar eentje van meer krijgen. En wat je meer krijgt, is een totaalbeleving op maat!

Werknemers gelukkig, iedereen gelukkig

Werknemers duurzaam inzetten in schoonmaakbedrijven? Van cruciaal belang in de dienstensector, en ook een punt hoog op de agenda bij HiGENiUS. Zorgen dat je werknemers gelukkig zijn is de eerste stap tot een gelukkige klant. Want, geluk begint bij jezelf, en dat geldt ook voor een organisatie. Bij HiGENiUS is iedereen een unieke schakel in de dienstverlening, een waar genie. Wij doen meer dan enkel schoonmaken, en zorgen ook voor betere werkomgevingen, betere prestaties, betere levens.

 

Meer diensten, meer beleving

Meer beleving bieden binnen schoonmaakbedrijven, dat is ook meer diensten aanbieden in het algemeen. Zo ben je als schoonmaakbedrijf één enkel aanspreekpunt voor je klanten en kunnen ze je vertrouwde dienstverlening inzetten voor meerdere jobs. Naast de lease en verhuur van HiGENiUS machines, is onze eigen technische dienst voor het onderhoud hiervan, een mooi voorbeeld van extra dienstverlening. Kortom, zijn we één aanspraakpunt, één vertrouwde dienstverlener, met meerdere diensten om op elk moment paraat te staan voor onze klanten.

Schoonmaakbedrijven, meer dan gewoon schoon!

Een totaal beleving aanbieden is meer dan alleen een brede waaier aan diensten brengen, met werknemers die hun job uitoefenen met een glimlach op hun gezicht. Het is het toevoegen van de personal touch, waar opdrachtgevers naar snakken. Kortom, dienstverlening op maat van hun bedrijf. Hospitality in de schoonmaakbranche is een trend die daar mooi op inspeelt. Gericht werken, met optimale communicatie, en het proactief meedenken met de klant. Het is een vraag waar HiGENiUS zo goed mogelijk op tracht te antwoorden.

 

Samen met onze GENiALE schoonmakers hebben we oog voor de behoeften van onze klanten en doen we meer dan alleen schoonmaken. Wij zijn een groep van schoonmaakgenieën. Vindingrijke mensen die verder denken dan nodig is, door enorm precies te werk te gaan en klantvriendelijkheid op de eerste plaats te zetten.

Op zoek naar een partner met uiteenlopende specialiteiten over alle sectoren heen? HiGENiUS komt steeds met een clever plan op de proppen volgens de noden van uw bedrijf. Vrijblijvend advies nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.