Uw bedrijf ook kraaknet, dankzij een professioneel schoonmaakbedrijf

05 juli 2022

Zorg ervoor dat uw bedrijf steeds kraaknet is, niet alleen om aan een mogelijke arbeidsinspectie te voldoen, maar vooral voor uw personeel. Zodat ze steeds het beste van zichzelf kunnen geven in een schone en nette omgeving. Hier zijn enkele redenen waarom een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelen alleen maar voordelen heeft.

Werken zonder zorgen 

Twijfelt u er aan om een schoonmaakbedrijf in te schakelen? Of u het nu wil of niet, elk bedrijf moet continue schoongemaakt worden, en daar komt meer bij kijken dan u denkt. Deze taak zelf doen vraag tijd, tijd die u vaak niet in overschot hebt, en het verloopt dan ook nog eens niet altijd even vlekkeloos. Een professioneel schoonmaakbedrijf verlicht u van een hoop zorgen waar u als bedrijf zich liever niet het hoofd over breekt.

Meer dan alleen maar schoonmaken

Een professioneel schoonmaakbedrijf, zorgt er niet alleen voor dat de juiste persoon op de juiste plek terecht komt, maar beschikt vaak ook over het nodige materiaal om uw werkruimtes in een wip schoon te maken. Denk maar aan professionele schoonmaakmiddelen, stofzuigers, schrobmachines en andere toestellen.

Een werkvloer waar u letterlijk van kunt eten? Onze HiGENiUS genieën zorgen ervoor. Maar dat is slechts één klein stukje van ons aanbod. Onze grote kracht ligt in het samenspel tussen mens en machine. Bij HiGENiUS stellen we onze diensten volledig op uw bedrijf af. Eén van onze schoonmaakrobots kopen, leasen of zelfs huren? Met of zonder bijhorend schoonmaakpersoneel? Wij adviseren u over de technisch meest geschikte, maar ook over de meest kostenefficiënte oplossing.

Wij beschikken bovendien over alle gangbare wisselstukken. Hebben we de gewenste stukken toch niet in voorraad? Dan bestellen we ze meteen bij en zorgen we dat u snel terug aan de slag kunt. Indien gewenst bieden we ook onderhoudscontracten op maat aan.

Uw personeel, gezond en productief

Bij HiGENiUS begrijpen we dat een kraaknette werkplaats niet alleen hygiënisch top is, maar ook de productiviteit verhoogt. Een schone werkplek staat gelijk aan blije werknemers, maar zeker ook voor gezonde werknemers die elke dag het beste van zichzelf kunnen geven. Zorg dankzij een professioneel schoonmaakbedrijf voor een beter fysieke en mentale gezondheid voor uw werknemers, bezoekers en klanten.

Waarom kiezen voor een partner als HiGENiUS?

Op zoek naar een partner met uiteenlopende specialiteiten over alle sectoren heen? Naar zowel praktisch en budgettair advies? Wij komen met een clever plan op de proppen volgens de noden van uw bedrijf.