Waarom onze schoonmakers ware genieën zijn!

16 januari 2023

Schoonmaak uitbesteden, het is de beste optie wanneer u steeds een kraaknet resultaat wenst. Zodat uw personeel steeds aan de slag kan in een schone werkomgeving, geven onze schoonmaakgenieën elke dag opnieuw het beste van zichzelf. Dat op meer dan één manier, want een geniale schoonmaker zijn, dat is meer dan schoonmaaktalent alleen. Als professionele schoonmaker draag je vele petten, en dat is nu net waarom onze schoonmakers ware genieën zijn.

 

De pet van hygiënisch verantwoordelijke

De grootste prioriteit voor elke professionele schoonmaker is uiteraard hygiëne. Om dit te bereiken weet hij of zij perfect welke technieken te gebruiken en welke toestellen of schoonmaakmiddelen hiervoor nodig zijn. Bij HiGENiUS zijn al onze genieën uitgerust met kennis om elke situatie of schoonmaakklus tot een schitterend einde te brengen.

De pet van geboren improvisator

Aan kennis en ervaring ontbreekt het niet bij onze genieën, maar af toe komen ze voor onverwachte situaties te staan. Een professionele schoonmaker is flexibel kan ook tijdens deze situaties het hoofd koel houden en de gepaste oplossing bieden, al moet hij/zij daarvoor stevig out-of-the-box denken.

 

 

schoonmakers

 

 

De pet van manager

Dan hebben we het over time- en crisismanager. Onze genieën weten als geen ander hun tijd bij de klant te managen om de klus te klaren in de vooraf afgesproken tijd, zonder een plekje over te slaan. Ook de pet van crisismanager moeten onze schoonmakers af en toe opzetten. Last-minute een extra vraag van een klant beantwoorden, of hier een daar het onverwachte opkuisen, ook dan zorgt een professionele schoonmaker voor een kraaknet resultaat.

De pet van tovenaar

Uit de hoge hoed, toveren onze schoonmaakgenieën geen konijn, maar wel steeds een 100% schoon resultaat. Met een beetje magie en een goed humeur gaan ze elke dag opnieuw aan de slag. Zo kan ook uw personeel de magie van een gezonde en schone werkplek beleven.

 

 

schoonmakers

 

 

De pet van leergierige professional 

Kennis heb je nooit genoeg, ook niet over schoonmaken. Er komen steeds nieuwe en betere schoonmaakproducten, toestellen of technieken op de markt, aan HiGENiUS en onze genieën om hiervan steeds op de hoogte te zijn, en vooral om deze toe te passen in de praktijk.

De pet van “social butterfly”

Hoewel men vaak denkt dat schoonmakers op hun eentje hun werk doen en als het ware als kameleons op de achtergrond verdwijnen, is dit niet altijd het geval. Ja, we zorgen er steeds voor dat uw personeel hun werk ongestoord kan blijven uitvoeren. Maar, dat wil niet zeggen dat onze schoonmaakgenieën mensenschuw zijn. Integendeel, HiGENiUS is een warm familiaal bedrijf dat werkt met mensen, mensen met het hart op de juiste plaats, een glimlach op hun gezicht, en een passie voor schoonmaken. Ze delen graag hun ervaring en deze passie met elkaar maar ook met anderen, en dat kunnen we alleen maar aanmoedigen. Want een professionele schoonmaker zorgt voor een aangename sfeer op het werk, dat door te zorgen voor een vlekkeloos resultaat maar ook door het zijn van een leuke aanwezigheid op de werkvloer.

 

Kortom, onze professionele schoonmakers zijn echte duizendpoten die voor elk project, hoog of laag, klein of groot, zorgen voor een 100% schoon resultaat. Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Ontdek al onze diensten en producten die zorgen voor een zorgeloos schoon bedrijf.