schoonmaakpartner

Geniaal nieuws!

Wij houden onze kennis niet voor onszelf. Kom af en toe een kijkje nemen op deze blogpagina voor nuttige onderhoudstips, interessante ontwikkelingen of nieuwe producten.

28 februari 2023

Heeft uw schoonmaakpersoneel nood aan een extra handje hulp? Moet deze helpende hand grote ruimtes of heel was bedrijfsoppervlakte kunnen beslaan? Dan is het tijd om de aankoop van een schrobmachine te overwegen. Niet enkel omdat dit een enorme ontzorging is voor uw schoonmaakpersoneel, maar nog veel meer. Hier zijn 3 redenen waarom u als bedrijf niet zonder schrobmachine kan.

16 januari 2023

Schoonmaak uitbesteden, het is de beste optie wanneer u steeds een kraaknet resultaat wenst. Zodat uw personeel steeds aan de slag kan in een schone werkomgeving, geven onze schoonmaakgenieën elke dag opnieuw het beste van zichzelf. Dat op meer dan één manier, want een geniale schoonmaker zijn, dat is meer dan schoonmaaktalent alleen. Als professionele schoonmaker draag je vele petten, en dat is nu net waarom onze schoonmakers ware genieën zijn.

28 december 2022

2022 was zeker en vast een jaar om met trots naar terug te blikken. Van memorabele momenten met het team tot het verwelkomen van nieuwe collega’s, 2022 kunnen we in schoonheid afsluiten. 2023 staat voor de deur en we ontvangen het volgende jaar met open armen en goede voornemens.

15 november 2022

Goed schoonmaken is een kunst, eentje die onze geniale schoonmakers onder de knie hebben dankzij de juiste begeleiding en motivatie. Want voor een grondige kantoorschoonmaak is kennis, ervaring en gedrevenheid de sleutel tot succes. Bij HiGENiUS gaan we voor onze eigen persoonlijk aanpak, The HiGENiUS Way, ook voor de schoonmaak van uw kantoren.

13 oktober 2022

De lenteschoonmaak, we kennen het allemaal wel, maar de herfstschoonmaak mag ook zeker niet ontbreken. Want met het vallen van de blaadjes, brengt u toch wel wat vuil in huis, en laten we niet vergeten dat het tijd is om het tuinmeubilair en uw tuintoestellen op te bergen tot de lente. Hier zijn een aantal dingen die u tijdens de herfstschoonmaak niet mag vergeten.

17 augustus 2022

Een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelen? Het heeft alleen maar voordelen. Beter nog wanneer we u met een brede waaier aan geniale diensten ondersteunen. Met een brede infrastructuur aan schoonmaakmachines, maar vooral een groep van sterke mensen toveren we de grootste en meest complexe faciliteiten elke dag weer om in smetteloze en productie-optimale omgevingen.

5 juli 2022

Zorg ervoor dat uw bedrijf steeds kraaknet is, niet alleen om aan een mogelijke arbeidsinspectie te voldoen, maar vooral voor uw personeel. Zodat ze steeds het beste van zichzelf kunnen geven in een schone en nette omgeving. Hier zijn enkele redenen waarom een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelen alleen maar voordelen heeft.

29 mei 2022

Overweegt u het om uw ecologische voetafdruk te verkleinen? Dan zijn biologische schoonmaakmiddelen zeker een stap in de juiste richting om ook milieuvriendelijk schoon te maken. Uw steentje bijdragen aan het milieu is slechts één van de voordelen van biologische schoonmaakproducten, de andere… Ook zeker de moeite waard!

14 april 2022

De lente is in het land, hoog tijd voor de lenteschoonmaak. Breng rust en orde in uw huis en hoofd door alles stevig onder handen te pakken. Maar weet u niet waar u moet beginnen of heeft u wat tips nodig? Hier zijn onze tips & tricks voor een vlekkeloze lenteschoonmaak.