schoonmaakpartner

Geniaal nieuws!

Wij houden onze kennis niet voor onszelf. Kom af en toe een kijkje nemen op deze blogpagina voor nuttige onderhoudstips, interessante ontwikkelingen of nieuwe producten.

19 maart 2020

In het kader van de huidige coronacrisis is HiGENiUS volop bezig met de preventieve en repressieve reiniging van werkplekken. “Alles gebeurt volgens de hoogste veiligheidsvoorschriften, we willen voor een hygiënische werkomgeving zorgen”, zegt zaakvoerder Michiel Vandeweyer.

13 maart 2020

TRU, HiGENiUS en Hamster Cleaning slaan de handen in elkaar om bedrijfsgebouwen te desinfecteren in het kader van het coronavirus. “Het aantal vragen rond desinfectie nam de voorbije weken fors toe”, zegt Michiel Vandeweyer van HiGENiUS.

18 februari 2020

Vijftien jaar na de opstart van industrieel schoonmaakbedrijf Groep Vandeweyer staat er een nieuwe generatie klaar. Met een afgelijnd toekomstplan. Michiel Vandeweyer neemt de functie van CEO over van vader Luc, die zich vanaf nu vooral op het commerciële luik richt. Het bedrijf zelf gaat voort onder de naam HiGENiUS en verhuist straks naar een gloednieuwe site in Genk.