Geniale diensten: alleen maar voordelen

17 augustus 2022

Een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelen? Het heeft alleen maar voordelen. Beter nog wanneer we u met een brede waaier aan geniale diensten ondersteunen. Met een brede infrastructuur aan schoonmaakmachines, maar vooral een groep van sterke mensen toveren we de grootste en meest complexe faciliteiten elke dag weer om in smetteloze en productie-optimale omgevingen.

Waarom kiezen voor professionele schoonmaakhulp?

 • Altijd schoonmaakpersoneel ter beschikking
 • Enorme flexibiliteit qua werkuren
 • Hoogst mogelijke kwaliteit en rendement
 • De nieuwste technieken, methodes en materialen
 • Vaste prijzen, zichtbare budgetten
 • Volledig verzekerd

Hi wie?

Bij HiGENiUS kunnen klanten al meer dan twintig jaar lang terecht voor de allerbeste schoonmaakmachines en -materialen. Zo zijn we vandaag exclusiever verdeler van het Italiaanse topmerk Comac voor heel België en verdelen we topinnovaties zoals de Willmop of robots van Gaussian Robotics.

Ook hebben we heel wat schoonmaaktalent in huis dat met de juiste ervaring om de juist plek een beetje schoonmaakmagie naar u brengt, periodiek of voor een project. Al onze diensten koppelen we telkens aan eerlijk en professioneel advies.

 

The HiGENiUS way

Wie beroep doet op onze diensten mag er zeker zijn van een topresultaat volgens de regels van de schoonmaakkunst.

 

Bij geniale diensten horen geniale voordelen:
 • Flexibele werktijden
 • 1-op-1-communicatie
 • Ecologische werkwijze

 

Een hart voor mensen

We zetten ons met een groot hart in voor sociale en maatschappelijke initiatieven. Zo werken we zeer nauw samen met Poetskracht die langdurig werklozen opnieuw in de arbeidsmarkt proberen te integreren.

 

 

schoonmaakbedrijf

Geniale diensten

Algemene schoonmaak:

Bij HiGENiUS zien we niet over het hoofd, zelf niet het kleinste vuiltje of the meest onbereikbare hoekjes en kantjes. Ongeacht of we de vloeren, het interieur, de machines, de muren of buitengevels van uw bedrijf reinigen. Wij staan met volle verantwoordelijkheid in voor uw algemene schoonmaak en zorgen ervoor dat uw eigen werknemer kunnen presteren in een optimale werkomgeving.

 

Projectschoonmaak:

Eenmalige schoonmaakhulp nodig? Of het gaat over het reinigen na hevige verbouwingen van uw gebouw of een brand? Onze projectschoonmaak gaat verder dan het oppervlak en zorgt telkens voor een schitterend resultaat, ongeacht de aanleiding, of plaats.

 

 

schoonmaakbedrijf
Gevelreiniging en glazenwas:

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, welk bedrijf heeft de properste gevel van het land? Een bedrijf Straalt en dat uiteraard ook dankzij een propere gevel en raampartijen. Onze genieën zorgen voor een aantal schoonmaakoplossingen voor de buitenzijde van het gebouw, tot drie verdiepingen hoog:

 • Industriële gevelreiniging
 • Glazenwas
 • Dakgootreiniging
 • Reinigen van zonnepanelen

 

Schoonmaak voedingsindustrie:

Ook in de een voedselverwerkend bedrijf gaan we volledig tewerk volgens The HiGENiUS Way! En dat is helemaal in overeenstemming met de HACCP-wetgeving en de regels van de volksgezondheid. Zo geraken uw productieprocessen niet gecontamineerd of verstoord.

 

Schoonmaak cleanroom:

Een cleamroom schoonmaken? Dat doen we tot in de perfectie en met de juiste ervaring. Onze schoonmaakgenieën zijn theoretisch en praktisch getraind en laten niets aan het toeval over.

 

Luchtkanaalreiniging:

Frisse lucht, dat is zeker geen overbodige luxe. Door een bedrijf passeert dagelijks volk, en dat betekent heel wat stof dat zich in de ventilatiekanalen kan ophopen. De luchtkwaliteit daalt – denk ook aan fijnstof, pollen en allerhande bacteriën -, en deze hebben invloed op de brandveiligheid van uw gebouw maar ook op de gezondheid van uw werknemers. Een gespecialiseerde luchtkanaalreiniging is de oplossing.

 

 

schoonmaakbedrijf

 

Onze technische dienst staat steeds paraat

Naarmate de jaren vorderen, is een aanpassing of defect aan een van uw schoonmaakmachines onvermijdelijk. Op zo’n momenten moet u kunnen rekenen op een partij die klaarstaat met de geschikte oplossing.

 • Wij analyseren de situatie meteen
 • Altijd een vervangtoestel voor handen
 • Breed gamma aan wisselstukken

 

Een van onze geniale diensten in actie zien? Neem contact met ons op en bespreek samen met ons een geknipt plan van aanpak.