Val nooit zonder schoonmaakoplossing

Net als mensen worden ook machines ouder. Naarmate de jaren vorderen, is een aanpassing of defect onvermijdelijk. Op zo’n momenten moet u kunnen rekenen op een partij die klaarstaat met de geschikte oplossing.

schoonmaakpartner Icon Hi

Wij analyseren de situatie meteen

Hebt u een schoonmaakmachine bij ons gekocht, geleaset of gehuurd? En stelt u een probleem vast met één van onze schoonmaakmachines? Afhankelijk van het defect komen we ter plaatse of sturen we de machine even terug naar naar onze technische dienst.

Altijd een vervangtoestel voor handen

Indien nodig regelen we zo snel mogelijk een vervangtoestel zodat uw schoonmaakplanning niet in het gedrang komt.

Breed gamma aan wisselstukken

Moeten één of meerdere onderdelen vervangen worden? Onze technische dienst beschikt over de meest courante wisselstukken en slijtageonderdelen.

 

Al gedacht aan een onderhoudscontract?

Afhankelijk van de frequentie en de intensiteit van het gebruik van de schoonmachine, is een onderhoudscontract mogelijk de meest kostenefficiënte oplossing. Dergelijk contract is volledig op maat. U krijgt van ons een eerlijk advies bij de aankoop van een machine.

Een vraag voor onze technische dienst?

Zit u met een defect aan één van uw schoonmaakmachines of wilt u graag informeren over een onderhoudscontract? Contacteer onze technische dienst en we helpen u zo snel mogelijk terug op weg.