Kantoorschoonmaak: The HiGENiUS Way!

23 februari 2024

Schoonmaken is niet slechts een taak; het is een kunst die onze toegewijde schoonmakers tot in de perfectie beheersen. Bij HiGENiUS hanteren we onze eigen benadering, The HiGENiUS Way, die garant staat voor een uitzonderlijke kwaliteit van kantoorschoonmaak.

 

Een Schone werkomgeving voor productiviteit en welzijn

Een schone werkplek is niet alleen aangenaam voor het oog, maar heeft ook een aanzienlijke invloed op de productiviteit en het welzijn van uw werknemers. Een opgeruimde en hygiënische omgeving bevordert een positieve werksfeer en verhoogt de motivatie van werknemers. Bovendien vermindert het risico op ziekteverzuim door het minimaliseren van de verspreiding van ziektekiemen en allergenen. Door te investeren in kantoorschoonmaak investeert u niet alleen in de uitstraling van uw bedrijf, maar ook in het welzijn en de prestaties van uw medewerkers.

Kantoorschoonmaak in cijfers

Productiviteitstoename: Onderzoek toont aan dat een schone werkomgeving de productiviteit kan verhogen met maar liefst 5 tot 15%. Werknemers in een schone omgeving voelen zich meer gemotiveerd en zijn beter in staat om zich te concentreren op hun taken, wat leidt tot een verbeterde output. (Bron: Journal of Occupational and Environmental Medicine)

Vermindering van ziekteverzuim: Een studie gepubliceerd in het American Journal of Preventive Medicine schat dat regelmatige reiniging en desinfectie van kantoren het aantal ziekteverzuimdagen met wel 24% kan verminderen. Een schone werkplek vermindert de verspreiding van ziektekiemen en allergenen, waardoor werknemers gezonder blijven en minder snel ziek worden.

Positieve werkomgeving: Uit onderzoek blijkt dat 90% van de werknemers van mening is dat de kwaliteit van hun werk direct wordt beïnvloed door de netheid van hun werkplek. Een schone en opgeruimde omgeving bevordert een positieve werksfeer en kan bijdragen aan een betere samenwerking tussen collega’s. (Bron: American Society of Interior Designers)

 

De voordelen van uitbesteden van kantoorschoonmaak

Het uitbesteden van kantoorschoonmaak brengt talloze voordelen met zich mee. Het zorgt ervoor dat uw werknemers altijd kunnen werken in een nette, schone en gezonde omgeving, terwijl u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Hoewel er kosten verbonden zijn aan uitbesteding, blijkt in de praktijk dat het vaak voordeliger is dan het in eigen beheer te houden. Bij uitbesteding worden verborgen kosten vermeden, zoals de aanschaf van schoonmaakmiddelen, -materialen en apparatuur. Bovendien zorgt een schoonmaakbedrijf voor continuïteit en vervanging bij ziekte of verlof, wat bij eigen personeel vaak voor problemen kan zorgen.

 

 

kantoorschoonmaak

 

Flexibele werkuren voor ongehinderde productiviteit

Wij begrijpen dat schoonmaakwerkzaamheden niet altijd tijdens reguliere werkuren kunnen plaatsvinden. Daarom bieden wij flexibele werktijden aan, inclusief mogelijkheden voor schoonmaak buiten kantooruren om de productiviteit van uw eigen personeel niet te verstoren.

Uitgebreide dienstverlening voor een compleet pakket

HiGENiUS streeft ernaar om al uw schoonmaakbehoeften te vervullen. Naast kantoorschoonmaak bieden wij aanvullende diensten aan, zoals het reinigen van ventilatiekanalen voor gezonde binnenlucht, glazenwassen en gevelreiniging om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsgebouw er altijd representatief uitziet. Met alles onder één dak kunt u rekenen op een complete en professionele aanpak.

 

Duurzaamheid als prioriteit

Bij HiGENiUS hebben we niet alleen oog voor de directe schoonmaakbehoeften van uw kantoor, maar ook voor de impact van onze activiteiten op het milieu. Daarom streven we naar duurzame schoonmaakpraktijken en maken we gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en -technieken. Door te kiezen voor ons schoonmaakprogramma draagt uw bedrijf bij aan een groenere toekomst en toont het zijn betrokkenheid bij milieubescherming.

 

 

Technologische innovatie voor optimaal resultaat

Bij HiGENiUS blijven we voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in schoonmaaktechnologie. We investeren in geavanceerde apparatuur en technieken om een nog beter schoonmaakresultaat te kunnen leveren. Van high-tech stofzuigers tot innovatieve reinigingsmiddelen, onze technologische innovaties stellen ons in staat om efficiënter te werken en tegelijkertijd de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren.

 

Klantgerichtheid en transparantie

Onze relatie met klanten is gebaseerd op vertrouwen en transparantie. We luisteren naar uw wensen en feedback, en passen onze schoonmaakdiensten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Bovendien geloven we in open communicatie en stellen we onze klanten regelmatig op de hoogte van onze schoonmaakactiviteiten en eventuele verbeteringen die we kunnen aanbrengen. Met HiGENiUS kunt u rekenen op een partnerschap dat gericht is op uw tevredenheid en succes.

 

The HiGENiUS Way: Maatwerk voor uw bedrijf

We streven naar meer dan alleen een oppervlakkig schone werkplek. Onze aanpak is volledig op maat, gericht op het leveren van een vlekkeloos resultaat dat aansluit bij de specifieke behoeften van uw bedrijf. Kies voor The HiGENiUS Way en investeer in een schone en gezonde werkomgeving die het succes van uw bedrijf ondersteunt.