schoonmaakpartner

Geniaal nieuws!

Wij houden onze kennis niet voor onszelf. Kom af en toe een kijkje nemen op deze blogpagina voor nuttige onderhoudstips, interessante ontwikkelingen of nieuwe producten.

2 februari 2021

HiGENiUS start het jaar zoals ze 2020 zijn geëindigd: met nog meer groei! HiGENiUS is steeds op zoek naar de juiste partner om haar aanbod uit te breiden. Het aanbod ‘Reinigen van ramen en gevels’ vergroten, was daarbij het logische gevolg.

28 januari 2021

Als trouwe fan en na een turbulent jaar steekt HiGenius naast het (werk)veld onze sporters een hart onder de riem. Dit jaar maken we de grote stap naar shirtsponsor van de Maaseikse volleybalhelden en blijven we, ook in het nieuwe jaar, sponsor van onze Limburgse trots KRC Genk.

18 juni 2020

Meer dan 200.000 vrouwen en mannen verdienen in België de kost als schoonmaker. Ze werken als poetsvrouw of -man in bedrijven, scholen, hotels, op straat, in ziekenhuizen, stations of werken als huispersoneel, conciërge, ruitenwasser,... Het is een zwaar beroep dat soms ondergewaardeerd wordt. Daarom vieren wij op 19 juni 2020 de Dag van de Schoonmaak!

9 juni 2020

De afgelopen weken is er maar één constante geweest: het Coronavirus. We hebben meer contact gehad met Marc Van Ranst en Steven Van Gucht dan met eigen familie of vrienden. Veel bedrijven, winkels én HORECA zijn terug open of plannen binnenkort te heropenen. Thuis hebben gezinnen de mogelijkheid om een ‘uitgebreide sociale bubbel’ tot 10 personen te ontvangen, wat ons toelaat om die lieve familie of onze allerbeste vrienden terug te zien.

19 maart 2020

In het kader van de huidige coronacrisis is HiGENiUS volop bezig met de preventieve en repressieve reiniging van werkplekken. “Alles gebeurt volgens de hoogste veiligheidsvoorschriften, we willen voor een hygiënische werkomgeving zorgen”, zegt zaakvoerder Michiel Vandeweyer.

13 maart 2020

TRU, HiGENiUS en Hamster Cleaning slaan de handen in elkaar om bedrijfsgebouwen te desinfecteren in het kader van het coronavirus. “Het aantal vragen rond desinfectie nam de voorbije weken fors toe”, zegt Michiel Vandeweyer van HiGENiUS.

18 februari 2020

Vijftien jaar na de opstart van industrieel schoonmaakbedrijf Groep Vandeweyer staat er een nieuwe generatie klaar. Met een afgelijnd toekomstplan. Michiel Vandeweyer neemt de functie van CEO over van vader Luc, die zich vanaf nu vooral op het commerciële luik richt. Het bedrijf zelf gaat voort onder de naam HiGENiUS en verhuist straks naar een gloednieuwe site in Genk.

1 2 3 4