Wij zijn HiGENiUS. In de eerste plaats een professioneel schoonmaakbedrijf in Limburg. Klopt helemaal, maar eigenlijk zijn we veel meer dan dat.

Hi daar!

Wij zijn een groep van schoonmaakgenieën. Vindingrijke mensen die verder denken. Die begrijpen dat een kraaknette werkplaats niet alleen hygiënisch top is, maar ook de productiviteit verhoogt.

Hoeveel uren bespaart u door HiGENiUS in te schakelen?

Icon Hi

Hoe kunnen
we u helpen?

Een werkvloer waar u letterlijk van kunt eten? Onze Geniuses zorgen ervoor. Maar dat is slechts één klein stukje van ons aanbod. Onze grote kracht ligt in het samenspel tussen mens en machine.

Op zoek naar een partner met uiteenlopende specialiteiten over alle sectoren heen? Naar zowel praktisch en budgettair advies? Wij komen met een clever plan op de proppen volgens de noden van uw bedrijf.

Advies

Of zoekt u een
van de producten uit onze eigen schoonmaakgroothandel?

Het sterkste gamma van veegmachines, schrobmachines, stofzuigers,

schoonmaakproducten en -materialen vindt u hier.

Hoeveel kost uw schoonmaakproject?

Bereken nu de kosten van uw schoonmaakproject.

Onze technische
dienst lost het op!

Uw schrobmachine of stofzuiger laat u in de steek op het cruciale moment? Onze technische dienst staat op elk moment klaar om eventuele defecten te herstellen of om de nodige wisselstukken aan te bieden.

Download
onze catalogus
en ontdek een overzicht van ons productgamma.

Vertel ons over uw business.
Welke ruimte wil u schoonmaken?

HiFuture-
Genius?

Werken bij HiGENiUS opent deuren. Je komt in ons schoonmaakbedrijf in aanraking met een brede waaier aan opdrachten en sectoren in de regio Limburg. En maakt deel uit van een hecht en ambitieus team waar respect op de eerste plaats staat. Word jij onze volgende Genius?

Over onsWerk bij ons

Geniaal nieuws!

Wij houden onze kennis niet voor onszelf. Kom af en toe een kijkje nemen op deze blogpagina voor nuttige onderhoudstips, interessante ontwikkelingen of nieuwe producten.

23 februari 2024

Schoonmaken is niet slechts een taak; het is een kunst die onze toegewijde schoonmakers tot in de perfectie beheersen. Bij HiGENiUS hanteren we onze eigen benadering, The HiGENiUS Way, die garant staat voor een uitzonderlijke kwaliteit van kantoorschoonmaak.

5 februari 2024

In onze moderne wereld, waar hygiëne en netheid van cruciaal belang zijn, spelen industriële schoonmaaktoestellen een essentiële rol. Of het nu gaat om fabrieken, magazijnen, ziekenhuizen of commerciële gebouwen, deze technologische wonderen zijn de stille krachten achter onberispelijke hygiëne. Bij HiGENiUS begrijpen we de waarde van industriële schoonmaaktoestellen en delen we graag waarom ze onmisbaar zijn in de schoonmaakindustrie.

19 december 2023

In onze dagelijkse omgevingen, of het nu thuis, op kantoor, of in openbare ruimtes is, verlangen we allemaal naar een schone en hygiënische plek. Het belang van schoonmaakbedrijven, zoals HiGenius, kan niet genoeg worden benadrukt in het streven naar een gezondere en aangenamere leefomgeving. Laten we dieper ingaan op waarom schoonmaakbedrijven van onschatbare waarde zijn voor ons welzijn en comfort.

21 november 2023

Wij bij HiGENiUS ondervonden aan den lijve de behoefte aan een betrouwbare partner voor snelle klussen in en rond bedrijfsomgevingen. Ook onze klanten bleven hunkeren naar een oplossing voor praktische uitdagingen die buiten het schoonmaakdomein vielen. Klusjes zouden immers niet de grootste zorg van een bedrijf mogen zijn. Uit deze gedeelde frustraties ontstond De FIXERij, geboren uit de noodzaak om bedrijven te bevrijden van klus-gerelateerde zorgen en hen in staat te stellen zich te concentreren op hun kernactiviteiten.

16 oktober 2023

Een professioneel schoonmaakbedrijf inschakelen om uw bedrijf schoon te houden, het kan, en dat over heel wat sectoren heen. Van kantoorgebouwen tot industriële hallen… Met de juiste kennis in huis zorgen onze schoonmaakgenieën voor de meest gepaste hygiëne oplossing, van periodieke schoonmaak tot een breed aanbod aan schoonmaakmachines. 

19 september 2023

In een industriële omgeving zijn orde en overzicht, maar ook hygiëne cruciaal voor de optimalisatie van uw productieproces ongeacht in welke sector u werkzaam bent. Tal van industrietakken hebben nood aan industriële schoonmaak en dat reikt verder dan de schoonmaak van productiehallen, werkplaatsen, of de industriële reiniging van machines. Lees hier hoe industriële schoonmaak zorg draagt voor uw productieprocessen, maar ook uw werknemers.

29 augustus 2023

Een consequent hygiënebeleid is overal belangrijk, maar zeker essentieel in een ziekenhuisomgeving, dit om het risico op besmettingen te drukken. Niet alleen voor de patiënten, maar ook voor de werknemers is een schone en uiterst hygiënische omgeving van belang en geeft het een veilig gevoel. Onze schoonmaakgenieën doen steeds net dát beetje meer, want vlekkeloos is in dit geval niet voldoende. Wij zorgen met onze schoonmaak in de gezondheidszorg voor het welzijn van patiënt en werknemer, met de laatste schoonmaaktechnieken en de meest ecologische schoonmaakproducten.

1 juni 2023

Of u nu particulier of een grote multinational bent, het plaatsen van zonnepanelen is in verhouding steeds een flinke investering. U hoopt dan ook op het behalen van een maximaal rendement op zonnige dagen. Fijnstof, bladgroen, stuifmeel en andere vervuiling beknotten dat rendement tot wel 20%. De oplossing? Het periodiek laten reinigen van uw zonnepanelen! Wij vertellen u meer.

9 mei 2023

Voor bedrijven in de horeca en de voedselverwerkende industrie gelden naast de normale arbeidshygiëne aanvullende hygiënenormen om de risico´s op gevaren binnen de voedselverwerking te vermijden. Daarom is uw schoonmaak overlaten aan een professioneel schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in de voedselindustrie en HACCP-schoonmaakrichtlijnen een must!